Αρχική / Blog
Ρομαντισμός Μέσα Σε Ένα Ξερό Τοπίο

Ρομαντισμός Μέσα Σε Ένα Ξερό Τοπίο

Μία ιδέα της Wedding Planner μας Νάντιας Σαββοπούλου White Grace Plans η οποία έλαβε σάρκα και οστά με την βοήθεια πολύτιμων συνεργατών. Μας μίλησε για αυτό: 

"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με αυτή τη δουλειά μας, καθώς το concept της φωτογράφησης γεννήθηκε μετά από ένα καλοκαίρι που ζήσαμε τρομερές στιγμές και αντικρίσαμε τραγικές εικόνες. Με τη δουλειά αυτή θέλαμε να δείξουμε πως ο ρομαντισμός και η αγάπη δεν μπορεί να χαθεί ακόμα και σε ένα ξερό τοπίο, ταλαιπωρημένο από φυσικές καταστροφές.



Η ομάδα μας, γεμάτη όρεξη και ιδέες δημιούργησε ένα σκηνικό με λεπτομέρειες που καθηλώνουν στην αποτύπωση του φακού.

Η κλάση και η χάρη μιας νύφης με καθαρό πρόσωπο και καθηλωτικό βλέμμα, σε συνδυασμό με τον γαμπρό που αποπνέει αίγλη και κύρος δίνει στις τελικές εικόνες μια φρεσκάδα και ένα στιβαρό και γεμάτο συναίσθημα αποτέλεσμα.


Το σκηνικό εκτυλίχτηκε στο αγαπημένο μας κτήμα Casa 28, στις Αφίδνες Αττικής, δίνοντας ακριβώς το επίπεδο και την απλότητα που ζητάγαμε στον χώρο. Ο φωτισμός της ημέρας με τις αποχρώσεις των λουλουδιών που επισημαίνουν την έναρξη της άνοιξης και η γλυκιά αρμονία που έδιναν τα αναμμένα κεριά, δημιουργώντας σκιές, πλαισίωσαν το ζευγάρι μας. Ξερά κλαδιά, υφάσματα αέρινα, άνθη αμυγδαλιάς, τουλίπες και ανεμώνες σε παλ και κυρίως λευκές αποχρώσεις κοσμούσαν τα χέρια της νύφης με την υπέροχη ανθοδέσμη που κρατούσε. Ο γαμπρός με ένα κοστούμι νεανικό, και ταυτόχρονα τόσο elegant όσο χρειαζόταν, στήριζε την εικόνα και γέμιζε το φακό με ένα βλέμμα που συμπλήρωνε όπου έπρεπε. 

Η νύφη με αέρινο πλεκτό νυφικό, στον εσωτερικό χώρο, κοσμήματα βουτηγμένα στον χρυσό και μακιγιάζ και μαλλί με τις νότες και τις πινελιές που άρμοζαν κοσμούσε το χώρο από μόνη της. 






Στον εξωτερικό χώρο, στο δάσος της Βαρυμπόμπης, σε ένα σκηνικό από τη μία αποκαρδιωτικό αλλά από την άλλη ελπιδοφόρο και όμορφο με τον δικό του τρόπο, έλαβε μέρος η εξωτερική φωτογράφηση της ημέρας. Με τις ακτίνες του ήλιου να αγκαλιάζουν τα πρόσωπα του ζευγαριού, και να δίνουν τις σωστές γωνίες λήψης για το φωτογράφο μας το σκηνικό έμοιαζε βγαλμένο από άλλη εποχή. Το βικτωριανού τύπου νυφικό, απογείωσε την αίσθηση που θέλαμε να βγάλει και έδωσε το ρομαντισμό και την ποιότητα μιας παλιάς σκοτεινής εποχής".  

Απολαύστε το concept μας σε μερικά κλικ του φωτογράφου.









Συντελεστές
Planning & styling: White Grace 

Photography & edit: Dreamodd

Wedding dress: Zolotas 

Wedding dress: Mparola 


Florist: Roseland

Bridal shoes: Fairymade  

Jewelry: Thallo 

Makeup artist: Elena Lile 

Hair stylist: Nk Bridal Hair 

Papers & stationery: Nadia's Creative Studio 

Venue: Casa28 

Wedding cake: Sugar Addict 

Models: Giorgio & Elissavet



Διαβάστε επίσης:


Γιατί να φτιάξω wedding website για τον γάμο μου;

Όλες οι τάσεις στα νυφικά για το 2022

Οι καλύτερες γαμήλιες φωτογραφίες του 2021 για να εμπνευστείς

RSVP ή ελληνιστί: Τι να κάνεις για να σου απαντήσουν οι καλεσμένοι σου αν θα έρθουν

Ένας υπέροχος χειμωνιάτικος γάμος στην επαρχία

Η διακόσμηση του σπιτιού σου ακριβώς όπως την φαντάζεσαι


Τα πιο δημοφιλή άρθρα: 


Παντρεύεσαι με θρησκευτικό γάμο; Μάθε για όλα τα δικαιολογητικά εδώ.

Τα έξοδα των κουμπάρων στο γάμο 

Τι να ΜΗΝ κάνεις την ημέρα του γάμου σας 

Τάισε τους καλεσμένους σου βρώμικο!

5 τρόποι για να κάνεις τον πιο ρομαντικό γάμο


Κοινοποιήση άρθρου:

Προτεινόμενοι επαγγελματίες

Φόρτωση...

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...