Αρχική / Blog
Ρομαντισμός Μέσα Σε Ένα Ξερό Τοπίο

Ρομαντισμός Μέσα Σε Ένα Ξερό Τοπίο

Μία ιδέα της Wedding Planner μας Νάντιας Σαββοπούλου White Grace Plans η οποία έλαβε σάρκα και οστά με την βοήθεια πολύτιμων συνεργατών. Μας μίλησε για αυτό: 

"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με αυτή τη δουλειά μας, καθώς το concept της φωτογράφησης γεννήθηκε μετά από ένα καλοκαίρι που ζήσαμε τρομερές στιγμές και αντικρίσαμε τραγικές εικόνες. Με τη δουλειά αυτή θέλαμε να δείξουμε πως ο ρομαντισμός και η αγάπη δεν μπορεί να χαθεί ακόμα και σε ένα ξερό τοπίο, ταλαιπωρημένο από φυσικές καταστροφές.



Η ομάδα μας, γεμάτη όρεξη και ιδέες δημιούργησε ένα σκηνικό με λεπτομέρειες που καθηλώνουν στην αποτύπωση του φακού.

Η κλάση και η χάρη μιας νύφης με καθαρό πρόσωπο και καθηλωτικό βλέμμα, σε συνδυασμό με τον γαμπρό που αποπνέει αίγλη και κύρος δίνει στις τελικές εικόνες μια φρεσκάδα και ένα στιβαρό και γεμάτο συναίσθημα αποτέλεσμα.


Το σκηνικό εκτυλίχτηκε στο αγαπημένο μας κτήμα Casa 28, στις Αφίδνες Αττικής, δίνοντας ακριβώς το επίπεδο και την απλότητα που ζητάγαμε στον χώρο. Ο φωτισμός της ημέρας με τις αποχρώσεις των λουλουδιών που επισημαίνουν την έναρξη της άνοιξης και η γλυκιά αρμονία που έδιναν τα αναμμένα κεριά, δημιουργώντας σκιές, πλαισίωσαν το ζευγάρι μας. Ξερά κλαδιά, υφάσματα αέρινα, άνθη αμυγδαλιάς, τουλίπες και ανεμώνες σε παλ και κυρίως λευκές αποχρώσεις κοσμούσαν τα χέρια της νύφης με την υπέροχη ανθοδέσμη που κρατούσε. Ο γαμπρός με ένα κοστούμι νεανικό, και ταυτόχρονα τόσο elegant όσο χρειαζόταν, στήριζε την εικόνα και γέμιζε το φακό με ένα βλέμμα που συμπλήρωνε όπου έπρεπε. 

Η νύφη με αέρινο πλεκτό νυφικό, στον εσωτερικό χώρο, κοσμήματα βουτηγμένα στον χρυσό και μακιγιάζ και μαλλί με τις νότες και τις πινελιές που άρμοζαν κοσμούσε το χώρο από μόνη της. 






Στον εξωτερικό χώρο, στο δάσος της Βαρυμπόμπης, σε ένα σκηνικό από τη μία αποκαρδιωτικό αλλά από την άλλη ελπιδοφόρο και όμορφο με τον δικό του τρόπο, έλαβε μέρος η εξωτερική φωτογράφηση της ημέρας. Με τις ακτίνες του ήλιου να αγκαλιάζουν τα πρόσωπα του ζευγαριού, και να δίνουν τις σωστές γωνίες λήψης για το φωτογράφο μας το σκηνικό έμοιαζε βγαλμένο από άλλη εποχή. Το βικτωριανού τύπου νυφικό, απογείωσε την αίσθηση που θέλαμε να βγάλει και έδωσε το ρομαντισμό και την ποιότητα μιας παλιάς σκοτεινής εποχής".  

Απολαύστε το concept μας σε μερικά κλικ του φωτογράφου.