Αρχική / Blog
Back-Garden trend για τους γάμους του 2024

Back-Garden trend για τους γάμους του 2024

Τα τελευταία χρόνια τα ζευγάρια προτιμούν για το γάμο τους την επιλογή του εξωτερικού χώρου και ειδικά των πλούσιων κήπων.  Ακόμα και στις επιλογές των κτημάτων γάμων εδώ στην Ελλάδα, οι προτιμήσεις των ζευγαριών στοχεύουν τα κτήματα με μεγάλο εξωτερικό χώρο, διαμορφωμένους κήπους και μεγάλη έκταση γρασιδιού. Αναλύουμε με την βοήθεια της  Wedding Planner μας Νάντιας Σαββοπούλου (White Grace Plans) αυτή την τάση. 

Η ρομαντική πλευρά των γάμων πλέον έχει την τιμητική της και ήρθε για να μείνει όπως φαίνεται και από το νέο αυτό trend. Ποια γυναίκα δεν έχει ονειρευτεί τον γάμο του παραμυθιού μέσα σε κάστρα με πλούσιους, γεμάτους σε αρώματα και χρώματα κήπους.


Οι γάμοι αυτοί που λαμβάνουν μέρος σε χώρους που δεν είναι διαμορφωμένα κτήματα δεξιώσεων ναι μεν χρειάζονται περισσότερη οργάνωση και χρόνο του/της wedding planner και της ομάδας και περισσότερο προσωπικό δυναμικό για την απόλυτη επιτυχία είναι πιο ιδιαίτεροι και ρομαντικοί δε, δείχνουν το χρόνο που έχει περάσει από όλους τους vendors για να φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα που δίνει τη μοναδική αυτή αίγλη στο γάμο.


Η έμπνευση σε αυτούς τους γάμους έρχεται από το περιβάλλον και μόνο, για τα χρώματα, τα υφάσματα, τα λουλούδια που θα επιλεγούν και όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται συντονισμό σε έναν γάμο.Διαβάστε επίσης:


Γιατί να φτιάξω wedding website για τον γάμο μου;

Όλες οι τάσεις στα νυφικά για το 2023

Οι καλύτερες γαμήλιες φωτογραφίες του 2023 για να εμπνευστείς

RSVP ή ελληνιστί: Τι να κάνεις για να σου απαντήσουν οι καλεσμένοι σου αν θα έρθουν

Ένας υπέροχος χειμωνιάτικος γάμος στην επαρχία

Η διακόσμηση του σπιτιού σου ακριβώς όπως την φαντάζεσαι


Τα πιο δημοφιλή άρθρα: 


Παντρεύεσαι με θρησκευτικό γάμο; Μάθε για όλα τα δικαιολογητικά εδώ.

Τα έξοδα των κουμπάρων στο γάμο 

Τι να ΜΗΝ κάνεις την ημέρα του γάμου σας 

Τάισε τους καλεσμένους σου βρώμικο!

5 τρόποι για να κάνεις τον πιο ρομαντικό γάμο

Κοινοποιήση άρθρου:

Προτεινόμενοι επαγγελματίες

Φόρτωση...

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...