Αρχική / Blog
Τάισε τους καλεσμένους σου βρώμικο!

Τάισε τους καλεσμένους σου βρώμικο!

Η ώρα κοντεύει αργάμιση, το γαμήλιο πάρτυ έχει ανάψει για τα καλά, οι θείοι έχουν αρχίσει να φεύγουν και έχουν μείνει οι εκλεκτοί καλεσμένοι, οι κολλητοί σας και χορεύουν δίχως αύριο.

Μην αφήσεις τη βραδιά να σβήσει, ούτε τον DJ να σχολάσει τόσο γρήγορα! Βγάλε τον άσσο από το μανίκι και κέρνα τους όλους ένα late night snack που θα μπουστάρει τη βραδιά και τους καλεσμένους σας.

Τι είναι το late night snack 

Έλα τώρα, σοβαρά; Στην Ελλάδα είσαι. Μετά από πόσα ξενύχτια δε βρήκες τη θαλπωρή σε μία καντίνα, δε χουχούλιασες σαν σπουργιτάκι στη ζεστή αγκαλιά ενός «βρώμικου» σάντουιτς, μίας κρέπας, ενός πατσά ψιλοκομμένου;;;

Όπως γνωρίζεις το φαγητό είναι ένας από τους συντελεστές με τη μεγαλύτερη βαρύτητα στην επιτυχία του γαμήλιου πάρτυ. Μπορεί να έχεις φροντίσει τους καλεσμένους σου με το πιο πλούσιο μενού, από τους καλύτερους μάγειρες, μα αν θες πραγματικά να ξεχωρίσεις από τους κλασικούς γάμους, εκεί που κανείς δε θα το περιμένει, ξεκίνα με το γκαμπί της βασίλισσας και κάνε την κίνηση ματ. Δώσε βρώμικο στο λαό!

Αν θες να κάνεις την προετοιμασία του γάμου σου ακόμα πιο εύκολη δες όλα τα εργαλεία που σου προσφέρει το Name The DayΒήματα γάμου, Προυπολογισμός, Λίστα καλεσμένων, Πλάνο τραπεζιών και πολλά άλλα

Ιδανικά το σνακ που θα προσφέρεις θα πρέπει να είναι σχετικά μικρό (πρότρεψε τους καλεσμένους σου να πάρουν δύο ή και παραπάνω), να έχει εύκολο πιάσιμο (οι καλεσμένοι σου μπορεί να έχουν πιει λίγο παραπάνω, κανείς δε θέλει να λερωθεί) και φυσικά να μη χρειάζεται κόψιμο.

Ελπίζω να διαβάζεις το άρθρο με γεμάτο στομάχι, γιατί σίγουρα θα σου ανοίξει η όρεξη. Ακολουθούν οι προτάσεις μας: 

  • Hot Dog. Απλό, εύκολο, γρήγορο. Και πολύ πιασάρικο. 
  • Κομμάτια πίτσας. Ποιος δε βλέπει πίτσα και δε χαμογελάει αυτόματα; Μπορείτε να παίξετε και με vegetarian, moslem ή kosher επιλογές.
  • Burgers. Διάλεξε απλές και σίγουρες επιλογές (cheeseburger it is 😉).
  • Donuts. Αλμυρά ή και γλυκά. Για όλα τα γούστα.
  • Π-α-τ-α-τ-ά-κ-ι-α / γαριδάκια / νάτσος. Βγάλε κούτες με μίνι συσκευασίες και άσε τους καλεσμένους να ξεχυθούν.
  • Σούπες! Τι καλύτερο από μία ζεστή σούπα. Σερβιρισμένη σε χάρτινο ποτήρι καπουτσίνο. Και χορταίνεις και ισιώνεις. Nametheday Tip: κρεμμυδόσουπα ή τοματόσουπα για σίγουρη επιτυχία.