Αρχική / Blog
Τεσσερα βραβεία το nametheday.gr στα φετινά e-volution Awards

Τεσσερα βραβεία το nametheday.gr στα φετινά e-volution Awards

Με 2 Gold Award και 2 Silver Award βραβεύτηκε το nametheday.gr, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας έχει καταφέρει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσιών μέσα από τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία.


Συγκεκριμένα το nametheday.gr, η start-up που φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο που διοργανώνονται οι γάμοι στην Ελλάδα κέρδισε το Gold Award στην κατηγορία Best in Online Platforms αλλά και στην κατηγορία eCommerce Personalization. Ειδικά το δεύτερο βραβείο μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενος αφού σκοπός του nametheday.gr είναι να βοηθήσει το κάθε ζευγάρι να κάνει τον γάμο του, όπως ακριβώς τον ονειρεύεται. Ακολούθησαν άλλα δύο Silver Awards, το πρώτο στην κατηγορία Συνεργασιακές Πρακτικές Ηλεκτρονικού  Επιχειρείν, κάτι που αποτελεί αναγνώριση της προσπάθειας μας να βοηθήσουμε όχι μονο τα ζευγάρια που παντρεύονται αλλά και τους επαγγελματίες γάμου να προβάλλονται στο καλύτερα στοχευμένο κοινό με τον αρτιότερο τρόπο. Το δεύτερο Silver Award ήταν στην κατηγορία  Startups που δραστηριοποιούνται  στο e-Commerce / eBusiness και αυτό μας δίνει δύναμη για να συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά. 


Η τελετή απονομής των επιχειρηματικών βραβείων e-volution Awards 2022, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στο Athenaeum InterContinental Athens, για να τιμήσει τα κορυφαία e-shops, e-businesses και e-commerce agencies της χρονιάς. Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε κριτική επιτροπή  από 51 καταξιωμένα στελέχη από της Ελλάδας, υπό την προεδρία του καθηγητή Γεώργιου Δουκίδη.