Αρχική / Σχετικά με εμάς

Ποιοί Είμαστε

Η μέρα του γάμου είναι μια από τις ομορφότερες, σημαντικότερες και πιο χαρούμενες μέρες στην ζωή του ζευγαριού!
Συνήθως αυτή η περίοδος είναι γεμάτη άγχος και δυσκολίες. Το Name the Day ήρθε για να κάνει αυτή την προετοιμασία ευχάριστη και απλή. Έξι άντρες και μια γυναίκα αποφάσισαν να το πετύχουν μέσα από το Name the Day.
Έπειτα από αρκετούς γάμους, όπου παρευρεθήκαμε σαν καλεσμένοι, βρήκαμε τα do's and don'ts προκειμένου η προετοιμασία να γίνει ανάλαφρη και η ημέρα του γάμου σου αξέχαστη.

Έλα να γνωριστούμε και να το πετύχουμε αυτό μαζί!
Name the Day logo

Οργάνωσε το γάμο σου

quotes image

Γιώργος

Έχοντας δουλέψει χρόνια σε χώρους parties & εκδηλώσεων, γνωρίζω πολύ καλά πως στήνεται ένα event. Ο γάμος είναι ένα μεγάλο party και το Name the Day θέλω να απογειώσει το γάμο σου και γιατί όχι και τον δικό μου.

Δημήτρης

Ο τομέας της εστίασης και των μεγάλων εκδηλώσεων πάντα με έλκυε. Έχω περάσει από όλα τα επίπεδα, ως πελάτης, ως εργαζόμενος, ακόμα και ως κριτικός. Στο Name the Day βάλαμε ένα στόχο. Να κάνουμε την οργάνωση του γάμου σου παιχνιδάκι.

Ηλίας

Ο τομέας της μόδας είναι η εργασία αλλά και η αγάπη μου. Οργανώνοντας το δικό μου γάμο & τη βάφτιση του γιου μου, ανακάλυψα πόσο δύσκολη είναι η οργάνωση ενός τέτοιου event. Μου λέγανε ότι ο γάμος είναι κάτι τυπικό και διαδικαστικό. Όμως όχι. Ο γάμος είναι φαντασία, όνειρο, παραμύθι. Με το team του Name the Day σου παρουσιάζουμε τον τρόπο να οργανώσεις τον δικό σου παραμυθένιο γάμο εύκολα και απλά.

Χάρης

Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η εμπιστοσύνη είναι τα χαρακτηριστικά που θέλω να εμπνέουν οι άνθρωποι στους οποίους θα εμπιστευτώ τη σπουδαιότερη μέρα της ζωής μου. Ήταν ανάγκη να δημιουργηθεί ένας χώρος για να μπορείς κι εσύ να βρεις τον “εκλεκτό επαγγελματία της καρδιάς σου”, μαζί με χρήσιμα εργαλεία που θα κάνουν την προετοιμασία, κομμάτι της μαγείας.

Χρήστος

Η καθημερινότητα μου έχει πολύ τρέξιμο. Ο γάμος είναι μία διαδικασία δύσκολη και χρονοβόρα. Στο Name the Day έβαλα την οργανωτικότητα και την τελειομανία που με διακρίνει προκειμένου η διαδικασία οργάνωσης του γάμου να μην είναι πια πονοκέφαλος.

Χριστόφορος

Κάθε χρόνο πηγαίνω σε δεκάδες γάμους ως καλεσμένος. Δε θέλω άλλους μέτριους γάμους. Το party του γάμου πρέπει να έχει κέφι, πολύ χορό και καλό φαγητό. Έχοντας επαφές με πολλούς επαγγελματίες του χώρου, στο Name the Day συγκεντρώσαμε τους καλύτερους, για τον δικό σου αξέχαστο γάμο.

Νάντια

Έξι άντρες είχαν την ιδέα και ζήτησαν τη γυναικεία παρέμβαση και πινελιά για να ολοκληρώσουν την αισθητική τους, προκειμένου ο γάμος των ονείρων σου να γίνει ακριβώς όπως το έχεις φανταστεί. Με μεγάλη μου χαρά, μετά από προσωπική και επαγγελματική εμπειρία σε γάμους & events ως wedding planner, δέχτηκα την πρόκληση ώστε να κάνουμε το όνειρό σου πραγματικότητα. Challenge accepted λοιπόν, και τι περιμένεις; Name the Day.