Εργαλεία γάμου

Η οργάνωση γάμου δεν υπήρξε ποτέ ευκολότερη Εγγραφή
Name the Day logo

Η οργάνωση γάμου δεν υπήρξε ποτέ ευκολότερη

Wedding website

Το δικό σου Site είναι εδώ! Απόκτησε το πιο όμορφο site γάμου και μοιράσου το μαζί με τους αγαπημένους σου.

Μοιράσου εύκολα λεπτομέρειες & φωτογραφίες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ανέβασε τις όμορφες στιγμές σας, γράψε πως γνωριστήκατε και βοήθα τους καλεσμένους σου να γίνουν κομμάτι της πιο μεγάλης σου μέρας! Επικοινώνησε μαζί μας και εύκολα και οικονομικά θα βρούμε το στυλ και το θέμα που σας ταιριάζει. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει πλήρως το γούστο σας. Μέσα στο wedding website μπορείτε να διαθέτετε και το δικό σας προσωπικό ημερολόγιο για να γράφετε τις σκέψεις σας μέχρι να φτάσετε στην μεγάλη μέρα του γάμου σας.
Περισσότερα

Checklist

Πάντα ξέρεις τι θα ακολουθήσει με την Checklist του Nametheday. Εύκολα και γρήγορα!

Ο προγραμματισμός ενός γάμου έχει τόσα πολλά διαφορετικά μέρη, που μια απλή γραπτή λίστα δεν πρόκειται να σε βοηθήσει. Έτσι δημιουργήσαμε την Checklist. Από την κράτηση του χώρου της εκδήλωσης μέχρι το τέλειο νυφικό, το Nametheday θα κρατήσει τα πάντα υπό πλήρη έλεγχο. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της Checklist του γάμου σας είναι ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε. Ελέγξτε τη από το κινητό σας, το tablet σας ή τον φορητό υπολογιστή σας, ενώ παρακολουθείτε όλη την πρόοδό του γάμου σας με ένα πού απλό & χρήσιμο εργαλείο.

Επαγγελματίες

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σου. Βρες μέσα από την λίστα των επαγγελματιών μας, τον κατάλληλο και πιο ταιριαστο για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου. Με τα ειδικά φίλτρα αλλά και το λεπτομερές προφίλ του κάθε ενός, θα μπορέσεις να έχεις τις κατάλληλες πληροφορίες για βρεις αυτόν που σου ταιριάζει. Η αναζήτηση των επαγγελματιών του δικού σου γάμου δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, πιο γρήγορη και πιο διασκεδαστική. Και μην ξεχνάς ότι οι επαγγελματίες του γάμου σου είναι αναπόσπαστο κομμάτι για μια επιτυχημένη και λαμπερή βραδιά.

Λίστα καλεσμένων

Συγκέντρωσε εδώ όλους του καλεσμένους και τα στοιχεία τους οργανωμένα.

Η δημιουργία της λίστας καλεσμένων του γάμου σας μπορεί να είναι μια αγχωτική διαδικασία, αλλά το εύκολο στη χρήση εργαλείο μας κάνει τα πάντα να φαίνονται πιο απλά. Ξεκινήστε προσθέτοντας όλους τους καλεσμένους που θα θέλατε να καλέσετε, ενώ στη συνέχεια μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον καλεσμένους, αριθμό τραπεζιού, διευθύνσεις, τηλέφωνα και emails. Επειδή κάθε καλεσμένος έρχεται με πολλές πληροφορίες, είναι σημαντικό να κρατάτε τα πάντα οργανωμένα.Μπορείτε να σημειώνετε ποιοι θα παρευρεθούν και ποιοι όχι, ώστε να έχετε συνεχώς τον έλεγχο των συνολικών ατόμων.

Προϋπολογισμός

Σημείωσε όλα σου τα έξοδα και έλεγξε το πορτοφόλι σου.

Πείτε αντίο στο άγχος του budget.
Μην ανησυχείτε για την υπέρβασή του - προσαρμόστε τα έξοδα, παρακολουθήστε τις δαπάνες σας και προγραμματίστε τις πληρωμές. Ο προϋπολογισμός του γάμου είναι συχνά το πιο αγχωτικό μέρος του σχεδιασμού του γάμου, αλλά όχι πια! Καταχωρήστε το budget σας και παρακολουθήστε τις δαπάνες σας και διαχειριστείτε τις πληρωμές των επαγγελματιών. Παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή τις δαπάνες σας και βλέπετε μια συνοπτική ανάλυση των δαπανών σας.

Πλάνο Τραπεζιών

Παίξε με τους καλεσμένους σου και φτιάξε τα πιο ταιριαστά ή τα πιο ζωηρά τραπέζια! Βρείτε το ιδανικό μέρος για όλους από τη λίστα σας.

Αποφασίζοντας ποιος θα καθίσει που μπορεί να είναι σπαζοκεφαλιά, αλλά το Seating Chart το καθιστά πάρα πολύ εύκολο. Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα πλάνο του χώρου, να βάλετε σε τραπέζι όλους τους καλεσμένους σας και να το μοιραστείτε μαζί τους. Με το εργαλείο Seating Chart μπορείτε να δημιουργήσετε τραπέζια για να μιμηθείτε τη διάταξη του χώρου της εκδήλωσης. Το εργαλείο Seating Chart σας επιτρέπει να συγχρονίζεται την Guestlist μαζί του. Το μόνο που έχετε να κάνετε πλέον είναι να μεταφέρετε τους επισκέπτες σας στη σωστή τους θέση.