Αρχική / Blog
Έξυπνες λύσεις για αποταμίευση πριν το γάμο

Έξυπνες λύσεις για αποταμίευση πριν το γάμο

Από τη στιγμή που είπατε το ναι έχετε ένα βουνό υποχρεώσεων στο μυαλό σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε για να εξοικονομήσετε χρήματα; Αυτό το άρθρο  περιέχει συμβουλές από την Wedding Planner μας Νάντια Σαββοπούλου (White Grace Plans) και θα σας βοηθήσει να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια τάξη και να ξεκινήσετε την αποταμίευση. 

Παρακολουθήστε το budget σας

Το πρώτο βήμα είναι να καταγράψετε και να αναγνωρίσετε όλα τα μικρά ή μεγάλα έξοδα του γάμου σας. Υπάρχουν πολλά apps που μπορούν να σας βοηθήσουν για τη δουλειά αυτή και να σας δείχνουν ανά κατηγορία εξόδου ή ανά μήνα τι ποσά πρόκειται να χαλάσετε. Οι κατηγορίες είναι σε όλους σχεδόν τους γάμους ίδιες, κάποια παραδείγματα είναι: προσκλητήρια, μπομπονιέρες, ανθοστολισμός, bar catering κ.λπ. Στο nametheday.gr μπορείς να βρεις το κατάλληλο εργαλείο για να ελέγχεις το budget σου αλλά και όσα ξοδεύεις. 

Παραλείψτε τις καλοκαιρινές διακοπές τα Σαββατοκύριακα

Οι χρεώσεις των εξορμήσεων τα Σαββατοκύριακα είναι πάντα πιο ακριβές, τα καταλύματα και τα μεταφορικά έξοδα μπορούν να φτάσουν ακόμα και διπλάσιες τιμές σε σχέση με τις τιμές στα μέσα της εβδομάδας. Μια Δευτέρα ή μια Τετάρτη για την αρχή του 3ημέρου σας θα είναι πιο ποιοτική και σίγουρα πιο οικονομική. 

Ζήτα βοήθεια από τους συγγενείς και τους φίλους

Γιατί να μη δώσετε τη χαρά στις αγαπημένες θείες, στη μαμά της νύφης ή στις καλύτερες σας φίλες να συνεισφέρουν στην πιο όμορφη στιγμή σας; Οι κοντινοί σας άνθρωποι δεν έχουν καλύτερο από το να βοηθήσουν φτιάχνοντας μαζί σας τις λεπτομέρειες του γάμου, όπως μπομπονιέρες, προσκλητήρια, γλυκά για τους καλεσμένους κ.λπ. Θα τους δώσετε τη μεγαλύτερη χαρά και θα έχετε και ένα αποτέλεσμα δικό σας. 

Κάντε οικονομία στις εκτυπώσεις

Το προσκλητήριο σαν στοιχείο, συχνά, είναι το πιο "άσκοπο" έξοδο. Οι περισσότεροι καλεσμένοι σας θα το ανοίξουν θα το διαβάσουν και θα το πετάξουν. Γιατί λοιπόν να δώσετε μια περιουσία για εκτυπώσεις, ειδικά χαρτιά, τεχνοτροπίες και κορδέλες; Μπορείτε να είστε λοιπόν ευέλικτοι ως εξής, για τις μεγάλες ηλικίες να φτιάξετε μερικά προσκλητήρια που θα έχουν και πάλι οικονομικότερες λύσεις σε χαρτιά και υλικά και για τους νέους φίλους και γνωστούς σας να στείλετε ηλεκτρονική πρόσκληση που δεν υπάρχει περιορισμός στα γραφιστικά σχέδια και στους τρόπους παρουσίασης. Φυσικά μπορείτε να φτιάξετε και το δικό σας website στο nametheday.gr και να τους εντυπωσιάσετε όλους. 

Μυστήριο και πάρτι στο ίδιο venue

Τα κτήματα παρέχουν την πιο οικονομική και εύκολη λύση στα ζευγάρια. Τελετή και πάρτι μαζί στον ίδιο χώρο με πακέτα υπηρεσιών που εσείς μπορείτε να διαλέξετε και να έχετε στο τέλος ένα πιο οικονομικό πακέτο από το να αλλάζετε περιοχές και χώρους. Στα φίλτρα στην εύρεση επαγγελματιών στο nametheday.gr μπορείς να επιλέξεις κτήματα που έχουν και εκκλησίες ώστε να φτάσεις σε αυτό που ακριβώς ψάχνεις. 

Κοινοποιήση άρθρου:

Προτεινόμενοι επαγγελματίες

Φόρτωση...

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...