Αρχική / Blog
Πως θα είναι οι καλοκαιρινοί γάμοι μετά τα νέα μέτρα;

Πως θα είναι οι καλοκαιρινοί γάμοι μετά τα νέα μέτρα;

Tα ευχάριστα νέα ήρθαν και οι προετοιμασίες πήραν φωτιά από τα ζευγάρια αλλά και τους επαγγελματίες γάμου. Όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη 09/06, αλλαγές είχαμε στον αριθμό ατόμων - καλεσμένων, στο ωράριο στην απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά και στο θέμα της μουσικής. Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, μίλησε στην ΕΡΤ1 και έδωσε τις απαραίτητες διευκρινίσεις.Αριθμός ατόμων - καλεσμένων

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας άρθρο στο blog του NametheDay, από την 1η Ιουλίου  το όριο των ατόμων αυξάνεται σε 300 από 100 για τις δεξιώσεις. Ο αναπληρωτής υπουργός δήλωσε “είναι αρκετό λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα”. Όσον αφορά τα τραπέζια, διευκρίνισε ότι θα μπορούν να κάθονται μέχρι 8 άτομα σε ένα τραπέζι/ροτόντα. 

Διαβάστε επίσης: «Γάμος χωρίς χορό θα μοιάζει με κηδεία»


Ωράριο της απαγόρευσης κυκλοφορίας

Από το Σαββατο που μας πέρασε, η απαγόρευση κυκλοφορίας μεταφέρθηκε στις 1:30 μετά τα μεσάνυχτα. Όπως επιβεβαίωσε και ο κύριος Παπαθανάσης “δεν θα υπάρχει όριο όσον αφορά στο ωράριο κυκλοφορίας”.


Αν θες να κάνεις την προετοιμασία του γάμου σου ακόμα πιο εύκολη δες όλα τα εργαλεία που σου προσφέρει το Name The DayΒήματα γάμου, Προυπολογισμός, Λίστα καλεσμένων, Πλάνο τραπεζιών και πολλά άλλα


Flower photo created by prostooleh - www.freepik.comΜουσική στους γάμους και χορός

Από τις 12/06 η μουσική επέστρεψε στους χώρους εστίασης αλλά και στις δεξιώσεις. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι επιστρέφει και ο χορός αφού θα επιτρέπονται μόνο οι καθήμενοι. Ο κ. Παπαθανάσης ξεκαθάρισε ότι “δεν θα υπάρχει περιορισμός στο εάν θα είναι με ορχήστρα ή όχι”.

UPDATE 24/06: Νέα χαλάρωση των μέτρων που αφορούν τους γάμους


Εμείς στο NametheDay θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε αλλαγή σχετικά με τους γάμος και τις δεξιώσεις.


Κάνε εγγραφή στο newsletter του NametheDay για να σου έρχονται στο email σου ιδέες, νέα, προτάσεις και ότι άλλο αφορά τον γάμο.Διαβάστε επίσης:


Τα νυφικά φορέματα του 2021
Ταξίδι του μέλιτος σε ειδυλλιακά μέρη στην Ελλάδα

Ιδέες για μπάτσελορ στα χρόνια του κορωνοϊού
Ο πιο σωστός οδηγός για την περιποίηση δέρματος πριν το γάμο σας


Τα πιο δημοφιλή άρθρα: 


Παντρεύεσαι με θρησκευτικό γάμο; Μάθε για όλα τα δικαιολογητικά εδώ.
Έξυπνες λύσεις για αποταμίευση πριν το γάμο

Τα έξοδα των κουμπάρων στο γάμο

5 τρόποι για να κάνεις τον πιο ρομαντικό γάμο

Κοινοποιήση άρθρου:

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...