Αρχική / Blog
Wedding themes n’ colors for 2020

Wedding themes n’ colors for 2020

Slate Blue 

Η απόχρωση Slate Blue είναι η πιο ηλιόλουστη και ήπια πλευρά του µπλε χρώµατος που όλοι αγαπάµε. Το µπλε και όλες οι αποχρώσεις του αντιπροσωπεύουν το διαλογισµό, την ειρήνη και τη διαφυγή. Τα µόνα συναισθήµατα που µπορεί να αντιπροσωπεύουν έναν γάµο µε αυτό το χρωµατικό θέµα είναι η αισιοδοξία και η χαλάρωση, αφήνοντας σίγουρα τις καλύτερες εικόνες στους καλεσµένους σας.

Sage Green

Αυτή η ρουστίκ απόχρωση του πράσινου είναι ότι πιο όµορφο για έναν γάµο εξωτερικού χώρου. Αυτό το πράσινο φαίνεται υπέροχο µαζί µε τη φυσική πέτρα και τις ξύλινες λεπτοµέρειες της εκκλησίας και του χώρου σας. Μια υπέροχη επιλογή που ταιριάζει πολύ στους τόνους του δέρµατος και δίνει ένα όµορφο τοπίο σε ένα γάµο.

Desert Rose Pink

Αυτή η πανέµορφη ροζ απόχρωση συντονίζεται καλά µε άλλα παραδοσιακά χρώµατα, ενώ παράλληλα κάνει τη διαφορά και σπάει το καλούπι. Είναι πιο σκούρα από τις κλασικές αποχρώσεις, αλλά επίσης συνδυάζεται άψογα µε χρώµατα όπως το πιο σκούρο µωβ. Μπορείτε πολύ εύκολα να κάνετε µίξη στα λουλούδια σας ή τα υφάσµατά σας µε αυτή τη vintage απόχρωση και άλλα σκούρα χρώµατα.

Fog Grey

Η γκρι χρωµατική παλέτα είναι µια ουδέτερη, κρύα αλλά σοβαρή επιλογή. Αποπνέει καθαρότητα και πάντα βγάζει κάτι κοµψό και όµορφο στην τελική εικόνα.

Blush Pink

Αυτή η ροζ παλέτα είναι ιδανική για γάµο σε εξωτερικό χώρο και τους καλοκαιρινούς µήνες. Νότα φρεσκάδας και νεότητας, καθώς και αριστοκρατίας αποπνέεται απότην απόχρωση αυτή που θα επικρατήσει σε πολλούς γάµους του 2020.

Pantone Color Mint

Αυτό το ουδέτερο χρώµα, η µέντα, είναι µια παστέλ απόχρωση πράσινου που προβλέπεται να κυριαρχήσει στη µόδα και στις λεπτοµέρειες του γάµου το 2020. Είναι ένας φρέσκος τόνος που ευθυγραµµίζεται µε τη φύση και εναρµονίζεται µε τα πάντα.

Pantone Color Blue

Οι σκούρες µπλε αποχρώσεις είναι δηµοφιλείς στους χειµερινούς γάµους αλλά και γενικότερα σε πολλές λεπτοµέρειες όπως το γαµπριάτικο κοστούµι. Οι φωτογραφίες γάµου δεν µπορούν να γίνουν πιο ελκυστικές από το µπλε κυρίαρχο χρώµα σε όλο το χώρο. Το µπλε συνδυάζεται πολύ εύκολα µε πολλές χρωατικές παλέτες και δίνει πάντα τη γαλήνη που εκπέµπουν όλα τα συναφή χρώµατα και αποχρώσεις αυτής της οικογενείας.

Pantone Color Cassis - Mulberry Purple

Mulberry Purple, ένα χρώµα που προσφέρει έναν βαθύ συνδυασµό του µοβ και του ροζ. Οι νότες του χρώµατος αυτού σε λεπτοµέρειες στο γάµο σας θα δώσουν µια ώριµη λάµψη, ζεστασιά και µια εκπληκτική χαλαρότητα.

Pantone Color Cantaloupe

Ένα αναζωογονητικό χρώµα που εκφράζει κάθε φύλο, ακόµα και αν σχετίζεται µε την απαλότητα και τη γλυκύτητα. Αυτό το χρώµα είναι γνωστό ότι δηµιουργεί µια τέλεια ισορροπία µεταξύ της σωµατικής και ψυχικής πλευράς ενός ατόµου.

Pantone Color Champagne Yellow

Το κίτρινο σαµπανιζέ λέγεται ότι θα είναι για φέτος το “αγαπηµένο ροζ" της προηγούµενης δεκατίας. Έχει συνδεθεί µε τα καλά αγαπηµένα εµπορικά σήµατα και αποδεικνύει ψυχολογικά ότι είναι το πιο ενεργητικό χρώµα λόγω της ελαφριάς απόχρωσης.

Κοινοποιήση άρθρου:

Προτεινόμενοι επαγγελματίες

Φόρτωση...

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...