Αρχική / Blog
Παντρεύεσαι; Φτιάξε το hashtag του γάμου σας!

Παντρεύεσαι; Φτιάξε το hashtag του γάμου σας!

Ακόμα δεν παντρεύτηκες, αλλά ήδη σκέφτεσαι την τελετή του γάμου, τον στολισμό, όλα τα φώτα πάνω σου και φυσικά το γλέντι του γάμου. Εκεί που θα γίνει της σέλφης. Όλα τα κινητά θα στραφούν σε εσάς, στους χορούς σας και σε αστείες στιγμές. 

Ποιος βρίσκει όμως όλες αυτές τις φωτογραφίες; Μήπως να φτιάξεις ένα ομαδικό γκρουπ στο messenger; στο Viber ή στο WhatsApp; Να αρχίσεις να μοιράζεις USB στικάκια; Ή καλύτερα να περιμένεις στο e-mail σου κάποιο Wetransfer; Τίποτα απ’ όλα αυτά! Η λύση είναι απλή. Φτιάξε ένα Hashtag. Εδώ σου έχουμε τους 8 χρυσούς κανόνες.


1. Χρησιμοποίησε τα μικρά σας ονόματα ή ακόμα και κάποιο παρατσούκλι που σας έχουν βγάλει οι φίλοι σας. ΟΚ, αν σας λένε κουρκουμπινάκια μπορείτε να βάλετε απλά τα ονόματα.

2. Πρόσθεσε νούμερα ώστε να κάνεις το hashtag μοναδικό. Μπορεί να υπάρχουν αρκετά #νικοςκαιμαρια εκεί έξω. Χρησιμοποίησε το έτος ή ακόμα και ολόκληρη την ημερομηνία του γάμου. Τι λες για το #νικοςκαιμαρια2021; 

3. Πρωτοτύπησε. Ζήτα βοήθεια από τους φίλους σου. Μαζευτείτε για έναν καφέ και κάντε brainstorm με ιδέες πιο πρωτότυπες, ακόμη και χιουμοριστικές. Π.χ. εάν σας λένε Γιάννη και Μαντώ, τι λες για το #γιαννημουτομαντωλισου; 😒 (OK OK, brainstorm είπαμε)

4. Απόφυγε τα κολλητά γράμματα.  Δε θες οι καλεσμένοι σου να μπερδεύονται. Αντί του #χρηστοςκαιιωαννα προτίμησε το #ιωαννακαιχρηστος. Εύκολο.


5. Γράψε με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα κάθε λέξης. Έτσι θα έχεις ένα hashtag ευανάγνωστο και όλοι θα πιάσουν το χιούμορ σου #ΤιΕιχεςΓιαννηΤιΕιχαΑννα είπαμε έτσι;

6. Τσέκαρε στο Instagram (και στο Facebook) ότι το hashtag σας δε χρησιμοποιείται ήδη. Ποτέ δεν ξέρεις. Εάν έχει χρησιμοποιηθεί ήδη, αλλά οι σχετικές φωτογραφίες είναι λίγες, τότε δε σε νοιάζει. Χρησιμοποίησέ το κι εσύ. Αν όμως είναι πολλές ή ακόμα εάν υπάρχει γάμος με το ίδιο hashtag, τα κουβαδάκια σου και βουρ για νέα ιδέα.

7. ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!!1 Φυσικά ο καλύτερος τρόπος να γνωστοποιήσεις το hashtag σας είναι μέσω του προσωπικού σας Wedding Site . Θες το δικό σου; Ζήτα το εδώ, εύκολα και γρήγορα. Γράψε το στα προσκλητήρια. Βάλτο στην είσοδο σε κάποιον πίνακα, στους καθρέπτες του μπάνιου με κάποιο sticker ή στο Photo Booth . Εκτύπωσε το στις χαρτοπετσέτες. Άσε τη φαντασία σου να οργιάσει.


8. Μην καείς στο ζέσταμα. Σκέψου το, αλλά μην το παρακάνεις. Είπαμε να βρεις το καλύτερο hashtag, αλλά δε χρειάζεται να διυλίσεις τον κώνωπα.  Καλό το hashtag, καλύτερες όμως οι φωτογραφίες.

Τώρα ξέρεις. Είμαστε βέβαιοι ότι θα βρεις το καλύτερο hashtag. Εμείς από όλα τα wedding hashtag generators σου προτείνουμε αυτό. Και βέβαια μην ξεχάσεις να μας ταγκάρεις κι εμάς @namethedaygr σε κάποια φωτογραφία αλλά να βάλεις το #nametheday ή #namethedaygr για να χαρούμε για τον γάμο σου και να σε κάνουμε repost.

#namethedaygr και φύγαμε! 😉 ✈️


Διαβάστε επίσης:


Πως θα είναι οι καλοκαιρινοί γάμοι μετά τα νέα μέτρα;

Τα νυφικά φορέματα του 2021

Ιδέες για μπάτσελορ στα χρόνια του κορωνοϊού

RSVP ή ελληνιστί: Τι να κάνεις για να σου απαντήσουν οι καλεσμένοι σου αν θα έρθουν

Κρητικός Γάμος: όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να μη γίνεις καζίκι*


Τα πιο δημοφιλή άρθρα: 


Παντρεύεσαι με θρησκευτικό γάμο; Μάθε για όλα τα δικαιολογητικά εδώ.

Γάμος στην παραλία: Πως να διοργανώσεις το beach party που δε θα ξεχάσει κανείς

Τα έξοδα των κουμπάρων στο γάμο

«Γάμος χωρίς χορό θα μοιάζει με κηδεία»

5 τρόποι για να κάνεις τον πιο ρομαντικό γάμο

Κοινοποιήση άρθρου:

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...