Αρχική / Blog
Οι νέες top τάσεις διακόσμησης για τους γάμους του 2021

Οι νέες top τάσεις διακόσμησης για τους γάμους του 2021

Πλησιάζει η σεζόν για τους γάμους του 2021 και δεν έχετε ενημερωθεί ακόμα για τα στυλ των πάρτι μετά το μυστήριο του γάμου; Ρωτήσαμε την Wedding Planner μας Νάντια Σαββοπούλου (White Grace Plans) και μας τις ανέλυσε όλα όσα θα δούμε στους top γάμους to 2021.

Μια πηγή έμπνευσης σε όλες τις νύφες που θα παντρευτούν το 2021 παρέχει η παρακάτω ανάλυση με χρώματα, διακοσμήσεις και στοιχεία για το γάμο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι τάσεις του 2021 θα επηρεαστούν από την πανδημία, αλλά ας δούμε τις λεπτομέρειες.

Μπαλόνια

Τα μπαλόνια έπαψαν να αποτελούν μονοπώλιο για της βαπτίσεις. Η σωστή πλούσια σύνθεσή τους και οι σωστοί χρωματισμοί σε συνδυασμό με πρασινάδες, λουλούδια αλλά και φωτισμό θα δώσουν την πιο ρομαντική αλλά και διασκεδαστική νότα στο γάμο σας. 

Γιγαντιαία χάρτινα λουλούδια

Κι όμως το στυλ και της διακόσμησης των πάρτι έρχεται και στους γάμους. Για τα ζευγάρια που αναζητούν κάτι λίγο διαφορετικό, τα χάρτινα λουλούδια θα δώσουν με μοναδικό τρόπο την προσωπικότητα που θέλετε να έχει ο γάμος σας. Μια μεγάλη διακοσμητική σύνθεση με χάρτινα λουλούδια στο photobooth ή πίσω από το μπαρ μοιάζει εξίσου όμορφη με τα αληθινά λουλούδια που από τη φύση τους είναι μια πιο ακριβή επιλογή.

Πινακίδες Neon

Αυτή η επιλογή σε διάφορα σημεία του πάρτι, κυρίως για τις φωτογραφίες του ζευγαριού και των φίλων δε θα μπορούσε να λείπει από τα trends του 2021 καθώς είναι διαχρονικό και κρατάει ακόμα τη λάμψη του. Και στο τέλος, τι καλύτερο από το να κρατήσετε έναν τέτοιο διακοσμητικό γεμάτο αναμνήσεις από το γάμο σας που θα κρατήσει για πολλά χρόνια; 

Σύννεφα και κρεμαστές συνθέσεις γυψοφύλλης

Τα κρεμαστά λουλούδια θα μας απασχολήσουν και αυτό το χρόνο. Αν σας αρέσει η πληθώρα λουλουδιών που δημιουργούν όγκο όπως η γυψοφύλλη που ενδείκνυται για τη δημιουργία αυτών των συνθέσεων αποφασίσατε την κατάλληλη χρονιά να παντρευτείτε. Τα άφθονα μικρά άνθη θα δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γάμο σας.

Ακρυλικά διάφανα στοιχεία

Το ακρυλικό και ακολούθως η διαφάνεια εξακολουθεί να μένει ισχυρά πρώτη σε επιλογές και φέτος. Θα δείτε επιλογές με αυτό το ημιδιαφανές υλικό στους γάμους σε welcome boards, προσκλητήρια γάμου, διακοσμητικά στη γαμήλια τούρτα και πολλά άλλα.

Retro 70s στοιχεία διακόσμησης σε έντονα χρώματα

Αυτή η δεκαετία μαζί με τα ζωντανά και ζωηρά 90s θα μας απασχολήσουν πολύ αυτόν τον χρόνο στις διακοσμήσεις και στα θέματα γάμου. Σκηνικά για photobooth και για διακόσμηση τραπεζιών ή εκκλησίας θα τιμηθούν στα χρώματα της ώχρας, του ροδακινί, του έντονου μπλε και φυσικά της terracotta. Όμως μια σημαντική εναλλακτική είναι πλέον και οι παλ αποχρώσεις αυτών των χρωμάτων όπως κουφετί ροζ, ροδακινί απαλό ή σιέλ.

Βρείτε παρακάτω και άλλα άρθρα μας για να εμπνευστείτε για τον γάμο σας.

Κοινοποιήση άρθρου:

Προτεινόμενοι επαγγελματίες

Φόρτωση...

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...