Αρχική / Blog
Γιατί να φτιάξω wedding website για τον γάμο μου;

Γιατί να φτιάξω wedding website για τον γάμο μου;

Το Wedding website είναι πολλά παραπάνω από μια πολυτέλεια ή μια τάση των γάμων του σήμερα. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να κρατάτε τους καλεσμένους σας ενήμερους για όλες τις πληροφορίες, τα νέα αλλά και τις αλλαγές που προκύπτουν στον γάμο σας. Από τις απαραίτητες λεπτομέρειες μέχρι τα έθιμα που θα ακολουθήσετε αλλά και τι πρέπει να προσέξουν ή να αποφύγουν. Το Wedding website είναι ένα διαδραστικό προσκλητήριο που θα σας λύσει τα χέρια.

Εμείς εδώ στο Name The Day αναλαμβάνουμε να σας φτιάξουμε το wedding website στα μέτρα σας έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει λεπτομερώς το ύφος και τον χαρακτήρα του γάμου σας. Για να επικοινωνήσετε μαζί μας στείλτε μας μήνυμα εδώ. 

Ο πρωταρχικός σκοπός της ιστοσελίδας του γάμου σας είναι να προσφέρει στους επισκέπτες έναν κεντρικό κόμβο όπου μπορούν να βρουν πληροφορίες για τη μεγάλη μέρα σας. Ερωτήσεις σχετικά με την τοποθεσία, το dress code, την λίστα γάμου, το RSVP ακόμη και το hashtag που θα χρησιμοποιήσετε στα social media για να μαζέψετε τις φωτογραφίες του γάμου σας. To Wedding website μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα θαυμάσιο εργαλείο δικτύωσης για τους καλεσμένους και να επιτρέψει στο ζευγάρι να δημοσιεύει σημαντικές ειδοποιήσεις σχετικά με την εκδήλωση.


Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του wedding website για τον γάμο σας είναι αρχικά ότι είναι εύκολα τροποποιήσιμο, διαδραστικό και πάνω από όλα μπορεί να φτάσει εύκολα και χωρίς κόστος σε όλους. Αρκετά ζευγάρια στις μέρες μας δημιουργούν wedding website και μειώνουν ή παραλείπουν εντελώς τις προσκλήσεις κάτι που τους γλιτώνει από μεγάλο κόστος. Το πιο σύνηθες είναι να τυπώνουν μερικές απλά για ενθύμιο. 

Πάμε να δούμε τι μπορεί να περιέχει το wedding website σας:

Πληροφορίες για την γαμήλια τελετή

Που, πότε, πως και ποιος. Απλές αλλά πολύ σημαντικές πληροφορίες. Εκτός από τις πληροφορίες για την εκκλησία (ή το δημαρχείο) και την ώρα της τελετής οι καλεσμένοι θα ήθελαν να μάθουν γιατί επιλέξατε αυτή την εκκλησία αλλά και ποιοι είναι οι κουμπάροι. Συνήθως δεν τους γνωρίζουν όλοι οι καλεσμένοι οπότε με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε τους καλεσμένους σας να νιώθουν πιο κοντά στη τελετή. Στην δική σας τελετή. 

Επίσης αν έχετε κάποιο ιδιαίτερο concept όπως sustainable γάμος ή θέλετε ας πούμε τα έσοδα σας να δοθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις το wedding website είναι το κατάλληλο μέρος για να κοινοποιήσετε λεπτομερώς την ιδέα σας στους καλεσμένους. 


Ένας όμορφος τρόπος για να ανακοινώσετε το dress code. 

Μόλις οι καλεσμένοι σας λάβουν τις προσκλήσεις τους, θα αναρωτηθούν τι να φορέσουν. Ακόμα κι αν συμπεριλάβετε τον ενδυματολογικό σας κώδικα στα προσκλητήρια, πιθανότατα θα θέλουν περισσότερη σαφήνεια. Για να τους διευκολύνετε μπορείτε να δώσετε παραδείγματα και να εξηγήσετε τι πραγματικά εννοείτε. Οπότε, αν με το "summer casual" οραματίζεστε ελαφριά λινά πουκάμισα και κοκτέιλ φορέματα καλό είναι να περιγράψετε αυτές τις λεπτομέρειες. Είναι καλύτερο να είστε λεπτομερείς από το να σας ρωτούν οι καλεσμένοι σας λίγο πριν το γάμο που το άγχος σας είναι περισσότερο. 

RSVP

Το wedding website σας είναι το καλύτερο εργαλείο για τη συλλογή RSVP από καλεσμένους. Μπορείτε να ζητήσετε από τους καλεσμένους σας που τους έχετε κοινοποιήσει την ιστοσελίδα να συμπληρώσουν την φόρμα για το αν θα παρευρεθούν στην εκκλησία και στον γάμο και να έχετε συγκεντρωμένες σε ένα μέρος όλες τις απαντήσεις. Αυτό θα σας βγάλει από την άβολη διαδικασία του να ρωτάτε τελευταία στιγμή τους καλεσμένους σας και να χάνετε πολύτιμο χρόνο. 

Διαβάστε επίσης: 

RSVP ή ελληνιστί: Τι να κάνεις για να σου απαντήσουν οι καλεσμένοι σου αν θα έρθουν


Πληροφορίες για την λίστα δώρων

Οι καλεσμένοι θα θέλουν να σας δώσουν δώρα για να γιορτάσετε τον γάμο σας. Επειδή δεν είναι αρκετά κομψό να αναφέρετε όλες τις πληροφορίες στο προσκλητήριο, μπορείτε στο wedding website να γράψετε όλα όσα έχετε ανάγκη ή επιθυμείτε να αποκτήσετε έτσι ώστε να έχουν νόημα και για εσάς αλλά και για τους καλεσμένους σας αφου θα σας πάρουν δώρα που θα σας κάνουν χαρούμενους. Μία λίστα επιθυμιών είναι μια υπέροχη ιδέα ή ακόμα και η αναφορά φιλανθρωπικών οργανώσεων που θα μπορούσαν να δοθούν λεφτά. 

Διαβάστε επίσης: 

Ιδέες για τα καλύτερα προσωποποιημένα δώρα γάμου


Προσθέστε Οδηγίες Ταξιδίου και Διαμονής

Ανεξάρτητα από την τοποθεσία του γάμου σας, ορισμένοι (ή όλοι) από τους καλεσμένους σας θα ταξιδέψουν για να παρευρεθούν. Βοηθήστε τον προγραμματισμό τους, συμπεριλαμβάνοντας οδηγίες και πληροφορίες διαμονής στον ιστότοπο του γάμου σας. Αυτό είναι το σημείο όπου μπορείτε να συμπεριλάβετε πληροφορίες για τα ξενοδοχεία που υπάρχουν (ή έχετε κλείσει ειδικές συμφωνίες), τη μεταφορά που έχετε κανονίσει για την ημέρα του γάμου και οδηγίες για αεροδρόμια, ΚΤΕΛ ή και δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν τις μέρες πριν και μετά τον γάμο. Όσο πιο λεπτομερής είναι αυτή η καρτέλα, τόσο το καλύτερο. Οι επισκέπτες πιθανότατα θα έχουν ερωτήσεις σχετικά με το ταξίδι και δεν θα έχετε χρόνο να τις απαντήσετε όλες την ημέρα του γάμου σας. Μπορείτε να προσθέσετε εξατομικευμένες προτάσεις για τοπικά εστιατόρια και bar.


Αν θες να κάνεις την προετοιμασία του γάμου σου ακόμα πιο εύκολη δες όλα τα εργαλεία που σου προσφέρει το Name The DayΒήματα γάμου, Προυπολογισμός, Λίστα καλεσμένων, Πλάνο τραπεζιών και πολλά άλλα


Η ιστορία σας

Εκτός από την κοινοποίηση των λεπτομερειών του γάμου και την απάντηση σε συχνές ερωτήσεις στον ιστότοπό σας, σας ενθαρρύνουμε να συμπεριλάβετε και όμορφα γεγονότα και στιγμιότυπα της σχέσης σας. Οι επισκέπτες έτσι θα έρθουν πιο κοντά σας και θα νιώθουν ότι πραγματικά συμμετέχουν στο μυστήριο σας. Πώς γνωριστήκατε, πώς έγινε η πρόταση, αλλά και όμορφα λόγια του ενός και του άλλου θα ήταν πολύ όμορφο να υπάρχουν. 


Κανόνες για τα social media

Μπορείτε να ανακοινώσετε τις οδηγίες που επιθυμείτε για την κοινοποίηση φωτογραφιών και άλλων λεπτομερειών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν θέλετε να ενθαρρύνετε τις αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, μοιραστείτε το hashtag του γάμου σας, ώστε όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεό τους να μπορούν να βρεθούν εύκολα. Ή, αν σχεδιάζετε έναν γάμο χωρίς να θέλετε να ανέβουν φωτογραφίες, μπορείτε να εκφράσετε αυτή σας την επιθυμία ώστε όλοι οι καλεσμένοι να το γνωρίζουν εκ των προτέρων. 

Διαβάστε επίσης:

Παντρεύεσαι; Φτιάξε το hashtag του γάμου σας!


Οδηγίες σχετικά με τα μέτρα για τον κορονοϊό. 

Δεδομένου ότι η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε αρκετά τους γάμους, έχει δημιουργηθεί η ανάγκη για μέτρα έτσι ώστε να είναι όλοι ασφαλείς. Μπορείτε να ανακοινώσετε την πολιτική σας σχετικά με τα πιστοποιητικά ή τα rapid test που θα πρέπει να έχουν κάνει οι καλεσμένοι σας, να αναφέρετε τι μέτρα έχετε λάβει εσείς στον χώρο της δεξίωσης καθώς και την υποχρεωτικότητα ή μη της μάσκας. Στους καλεσμένους πάντα αρέσει να ξέρουν τι να περιμένουν την ημέρα του γάμου σας, γι' αυτό μοιραστείτε λεπτομέρειες στο wedding website σας.

Ανακοίνωση για αλλαγή ημερομηνίας

Μερικές φορές, συμβαίνουν πράγματα αναπάντεχα και αυτό το μάθαμε πολύ καλά τα τελευταία δύο χρόνια. Αν προκύψει κάτι έκτακτο και πρέπει να αλλάξετε την ημερομηνία του γάμου σας δεν υπάρχει πιο κατάλληλο μέρος για να το ανακοινώσετε από το wedding website σας. Έτσι θα εξηγήσετε λεπτομερώς τους λόγους που σας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και θα το μάθουν όλοι άμεσα.


Σκοπός μας στο Name The Day είναι να κάνουμε το γάμο των ονείρων σας πραγματικότητα. Στείλτε μας το αίτημά σας ώστε να φτιάξουμε το μοναδικό και προσωποποιημένο wedding website για τον γάμο σας που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. 
Διαβάστε επίσης:


Τα νυφικά φορέματα του 2021

RSVP ή ελληνιστί: Τι να κάνεις για να σου απαντήσουν οι καλεσμένοι σου αν θα έρθουν

Ένας υπέροχος χειμωνιάτικος γάμος στην επαρχία

Η διακόσμηση του σπιτιού σου ακριβώς όπως την φαντάζεσαι


Τα πιο δημοφιλή άρθρα: 


Παντρεύεσαι με θρησκευτικό γάμο; Μάθε για όλα τα δικαιολογητικά εδώ.

Τα έξοδα των κουμπάρων στο γάμο 

Τι να ΜΗΝ κάνεις την ημέρα του γάμου σας 

Τάισε τους καλεσμένους σου βρώμικο!

5 τρόποι για να κάνεις τον πιο ρομαντικό γάμο


Κοινοποιήση άρθρου:

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...