Αρχική / Blog
H Manideco στήνει τους πιο παραμυθένιους γάμους στην Μάνη

H Manideco στήνει τους πιο παραμυθένιους γάμους στην Μάνη

Μαγευτική, καθηλωτική, πανέμορφη. Αυτές είναι μόνο λίγες από τις λέξεις που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για να περιγράψει την Μάνη. Αν την έχεις επισκεφθεί καταλαβαίνεις ότι πέρα από την άγρια ομορφιά της και τα πανέμορφα τοπία της έχει και μια μοναδική ενέργεια η οποία αναβλύζει σε κάθε γωνιά της. Σε αυτό το σκηνικό η wedding planner Γεωργία Τσιώτου, ή Manideco όπως την ξέρουν οι περισσότεροι, δημιουργεί ένα παραμυθένιο σκηνικό για όλους εσάς που θέλετε να παντρευτείτε σε αυτή την υπέροχη γωνιά της Ελλάδας.


Φωτογραφίες: Manideco & Panos Iliopoulos 

Για να πω την αλήθεια μου, η Μάνη έχει κερδίσει την καρδιά μου από την πρώτη φορά που την επισκέφτηκα οπότε ήταν για εμάς εδώ στο Name The Day ανάγκη να προβάλουμε γάμους σε αυτή την περιοχή. Ένας προορισμός για destination wedding που δεν ακούς συχνά, όμως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα νησιά και τις συνηθισμένες επιλογές. Μετά όμως ήρθε η γνωριμία με την Manideco και μόλις αντικρίσαμε φωτογραφίες από τους γάμους που έστηνε τη λατρέψαμε κατευθείαν. Η Γεωργία άνοιξε το wedding planning γραφείο της το 2010 στην Αρεόπολη και αγαπά τον τόπο της περισσότερο από κάθε άλλο μέρος. Αναδεικνύει την κάθε γωνιά του και στήνει γάμους παραμυθένιους. Κάποιος θα έλεγε ότι την βοηθάει πολύ το μέρος, όμως πιστέψτε μας το γούστο, οι ιδέες αλλά και η οργάνωσή της είναι καθοριστικής σημασίας. Δημιουργεί εκδηλώσεις με προσωπικότητα κομμένες και ραμμένες πάνω στα θέλω και τις ανάγκες του ζευγαριού. 

Διαβάστε επίσης: “Handmade pictures” φτιαγμένες ειδικά για την ημέρα των ονείρων σαςΜιλήσαμε μαζί της και το πρώτο πράγμα που την ρωτήσαμε είναι τι κάνει για εκείνη τη Μάνη να ξεχωρίζει σαν τοποθεσία για γάμο; “Το ιδιαίτερο τοπίο της, το φως της, οι επιβλητικοί πύργοι της,  η αψάδα του χαρακτήρα των ανθρώπων της είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που την κάνουν μοναδική». Ένας συνδυασμός ιστορίας, γραφικότητας και ζεστασιάς από τους ντόπιους ανθρώπους. Κάθε χωρίο στη Μάνη έχει την δική του ιστορία και οι Μανιάτες είναι ένα ξεχωριστό είδος ανθρώπων που όμως σε αγκαλιάζουν και σε κάνουν να νιώθεις ένας από αυτούς.


Αν θες να κάνεις την προετοιμασία του γάμου σου ακόμα πιο εύκολη δες όλα τα εργαλεία που σου προσφέρει το Name The DayΒήματα γάμου, Προυπολογισμός, Λίστα καλεσμένων, Πλάνο τραπεζιών και πολλά άλλαΠύργοι σε κάθε χωριό, βουνό και θάλασσα που ενώνονται αγγίζοντας το ένα το άλλο, άγρια και ειδυλλιακή ομορφιά μαζί. Ποια όμως είναι τα πιο όμορφα μέρη/σκηνικά για γάμο στη Μάνη σύμφωνα με την Manideco; “Η Αρεόπολη με τα σοκάκια και τις πλατείες της, το γραφικό Λιμένι που όμοιό του δεν υπάρχει, το όμορφο Μαρμάρι με την απέραντη αμμουδιά, αλλά και πολλά secret spots που δεν θα σας αποκαλύψω…»