Αρχική / Blog
Κάνε δώρο το self test στους γάμους του 2021

Κάνε δώρο το self test στους γάμους του 2021

Οι επαγγελματίες και τα ζευγάρια που αναβάλανε τα μυστήρια τους το 2020 έχουν πάρει μια ανάσα και νιώθουν αισιόδοξοι για την καλοκαιρινή σεζόν του 2021. Όλοι περιμένανε το άνοιγμα της αγοράς και ειδικότερα της εστίασης για να ελπίζουν στη διασκέδαση και στην οργάνωση των μυστηρίων τους νωρίς ώστε να προλάβουν. 

Με τις νέες ανακοινώσεις ότι από 1η Ιουνίου ξεκινάνε τα μυστήρια με όριο τα 100 άτομα τα ζευγάρια άρχισαν να έχουν απορίες για τις λεπτομέρειες. Οι ερωτήσεις στους  επαγγελματίες είναι κοινές για το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα κτήματα, αν θα ανοίξουν τα άτομα περισσότερο και όλες αυτές τις απορίες που μας απασχολούν όλους αυτές τις ημέρες.

Αν θες να κάνεις τον γάμο σου ακόμα πιο εύκολο δες όλα τα εργαλεία που σου προσφέρει το Name The DayΒήματα γάμουΠρουπολογισμόςΛίστα καλεσμένωνΠλάνο τραπεζιών και πολλά άλλα.

Μέχρι να βγουν τα νέα μέτρα και να έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα για το πως θα πραγματοποιηθούν τα μυστήρια εμείς σας έχουμε τη λύση για το γάμο ή τη βάπτιση σας που θα γίνει άμεσα. Όσοι παρευρεθούν φέτος σε γάμους και βαπτίσεις σαν καλεσμένοι, θα πρέπει να ενημερώνονται για να είναι έτοιμοι και να τους δέχονται... τα ζευγάρια στο μυστήριο τους. 

Σαν ζευγάρι ζητήστε χαριτολογώντας από τους καλεσμένους σας να έχουν κάνει self test ένα 24ώρο πριν το γάμο και σαν αποδεικτικό να σας δείχνουν τη φωτογραφία για την είσοδό τους στο κτήμα ή στο κέντρο. Προσθέστε με "μικρά γράμματα" στο προσκλητήριο σας ότι για το κοινό σας καλό θα θέλατε να υπάρχει αρνητικό self test την προηγούμενη ημέρα για να αγκαλιαστείτε και να μπορέσετε να είστε άνετοι μεταξύ σας. Ή ακόμα καλύτερα για τους πιο άνετους, αγοράστε αρκετά self test και γι αυτούς που θα ξεχαστούν ή θα είναι απροετοίμαστοι ώστε να κάνουν το test πριν την είσοδό τους στο χώρο σας.

Παρόλο που η μουσική και ο χορός ακόμα είναι θέματα που δεν έχουν λάβει θετική απάντηση για το αν θα επιτραπούν στα μυστήρια, τα ζευγάρια δεν αντέχουν άλλη αναβολή και ελπίζουν στο άνοιγμα όλων αυτών των διαδικασιών μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Ελπίζουμε και πιστεύουμε και εμείς για το καλύτερο και είμαστε πάντα δίπλα σας για τις τελευταίες ενημερώσεις.

Δες όλα τα άρθρα του blog του Name The Day

Ακολούθησε μας σε Facebook και Instagram για να μαθαίνεις όλα τα νέα πριν από όλους


Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για τον γάμο σου

Κοινοποιήση άρθρου:

Προτεινόμενοι επαγγελματίες

Φόρτωση...

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...