Αρχική / Blog
Η μόδα του microwedding για το 2021

Η μόδα του microwedding για το 2021

Οι μικροί γάμοι ορίζονται ως εκείνοι με λίστα επισκεπτών έως και 30 ατόμων. Είτε οφείλεται σε περιορισμούς του προϋπολογισμού, σε έναν γάμο δύο μερών, είτε απλώς στο να θέλεις να μείνεις πίσω σε λίγες οικογένειες και φίλους που το ζευγάρι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς, το #microwedding θα είναι τεράστιο το 2021. Το πιο σημαντικό από όλα, επιτρέψτε επίσης στη νύφη και τον γαμπρό να περνούν ποιοτικό χρόνο με κάθε επισκέπτη - ένας από τους λόγους για την αυξανόμενη δημοτικότητά του.

Οι μικροί γάμοι είναι στο στόχαστρο των νέων ζευγαριών μετά τις ακυρώσεις και αναβολές των μυστηρίων του 2020. Εσύ θα σκεφτόσουν έναν μικρό γάμο με μέγιστο αριθμό 30 καλεσμένους;

Είτε σαν αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που πολλά ζευγάρια βιώνουν μετά την πανδημία, είτε σαν επιλογή που πάντα ήθελαν οι νέοι μελλόνυμφοι μικρό κύκλο με φίλους και πολύ κοντινούς συγγενείς αλλά ντρεπόντουσαν να το εκφράσουν στον κύκλο τους το #microwedding θα είναι ένα νέο trend για το 2021. Τα θετικά είναι πολλά και από που να ξεκινήσουμε;

To microwedding είναι τάση, μόδα ή έσχατη λύση;

Ο γάμος των ονείρων του ζευγαριού επιτέλους μπορεί να γίνει πραγματικότητα, λίγοι και καλοί και ένα σκηνικό πιο ονειρικό, πιο luxury ή σε κάποιο σημείο και μέρος με άγρια ομορφιά που δεν θα ήταν εφικτή ακόμα και η μεταφορά εκεί σε διαφορετική περίπτωση μεγάλου αιρθμού καλεσμένων. Το ζευγάρι μπορεί να περνάει ποιοτικό χρόνο με τον κάθε καλεσμένο ξεχωριστά είτε μετά τη λήξη του μυστηρίου είτε κατά τη διάρκεια του πάρτι. Η διασκέδαση στο πάρτι μετά τη δεξίωση εκτοξεύεται γιατί οι φίλοι είναι αυτοί που πραγματικά θέλει το ζευγάρι δίπλα του χωρίς υποχρεώσεις. Επίσης, το budget που γενικά είναι πιο ελεύθερο σε επιλογές μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα περισσότερο αλκόολ και ένα μενού φαγητού με όλα τα κομφόρ. 

Σκεφτείτε το κι εσείς και γιατί όχι να αλλάξετε τα πλάνα σας ακόμα και αν έχετε κλείσει ήδη την ημερομηνία του γάμου για το 2021.

Κοινοποιήση άρθρου:

Προτεινόμενοι επαγγελματίες

Φόρτωση...

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...