Αρχική / Blog
Τι λουλούδια να αποφύγεις τη μέρα του γάμου σου

Τι λουλούδια να αποφύγεις τη μέρα του γάμου σου

Όλες οι μέλλουσες νυφούλες ξεκινάνε με την έρευνα τους για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους. Έχουν ένα όραμα και θέλουν να συνδυάσουν πολλά διαφορετικά λουλούδια μαζί, πολλές υφές και πολλά χρώματα. Θέλουν όλα να είναι όμορφα για τη μέρα τους και να ενθουσιάσουν φίλους και συγγενείς.

Πολλές φορές όμως, η μεγάλη πληροφορία του διαδικτύου οδηγεί σε λάθος συνδυασμούς στο τελικό αποτέλεσμα. Εμπιστευθείτε λοιπόν τον ειδικό, την/τον wedding planner σας ή τον ανθοδέτη σας.


Ένα μπουκέτο ορτανσίες μπορεί να μοιάζει υπέροχο σε φωτογραφίες φιλτραρισμένες από γάμους σε νησιά και σε ημέρες καλοκαιριού και η εποχή του δικού σας γάμου να μην μπορεί να υποστηρίξει αυτά τα λουλούδια. Μπορεί επίσης να μην έχετε τα κατάλληλα βάζα για να τις κρατήσετε ζωντανές και ενυδατωμένες.

Αν θέλετε να κάνετε μόνες σας τους συνδυασμούς των λουλουδιών που σας αρέσουν πρώτα συμβουλευτείτε τους ειδικούς που ξέρουν τα λουλούδια του κάθε μήνα και της κάθε εποχής και μπορεί να σας δώσουν εναλλακτικές πιο έξυπνες αλλά και πιο οικονομικές.


Παρόλη τη διαδικασία συντήρησης που οι ειδικοί γνωρίζουν και ακολουθούν, υπάρχουν κάποια λουλούδια που καλό είναι να αποφεύγονται. Πασχαλιά, κρίνοι και ορτανσίες. Αυτά τα 3 λουλούδια τα αποφεύγουμε, παρόλες τις ιδανικές συνθήκες, διότι είναι πολύ ευαίσθητα σε θερμοκρασίες υψηλές και ανυδρία.

Οι ορτανσίες χρειάζονται νερό 24/7, οι πασχαλιές μαραίνονται εύκολα και οι κρίνοι έχουν γύρη το οποίο μπορεί να λερώσει ή να δημιουργήσει κάποια αλλεργική αντίδραση.Πάντα να έχετε κατά νου ότι τα λουλούδια είναι ζωντανοί οργανισμοί που αναπνέουν και χρειάζονται σχολαστική φροντίδα και προσοχή για να διατηρήσουν την ποιότητα και την ζωντάνια τους.Διαβάστε επίσης:


Γιατί να φτιάξω wedding website για τον γάμο μου;

Όλες οι τάσεις στα νυφικά για το 2022

Οι καλύτερες γαμήλιες φωτογραφίες του 2021 για να εμπνευστείς

RSVP ή ελληνιστί: Τι να κάνεις για να σου απαντήσουν οι καλεσμένοι σου αν θα έρθουν

Ένας υπέροχος χειμωνιάτικος γάμος στην επαρχία

Η διακόσμηση του σπιτιού σου ακριβώς όπως την φαντάζεσαι


Τα πιο δημοφιλή άρθρα: 


Παντρεύεσαι με θρησκευτικό γάμο; Μάθε για όλα τα δικαιολογητικά εδώ.

Τα έξοδα των κουμπάρων στο γάμο 

Τι να ΜΗΝ κάνεις την ημέρα του γάμου σας 

Τάισε τους καλεσμένους σου βρώμικο!

5 τρόποι για να κάνεις τον πιο ρομαντικό γάμο

Κοινοποιήση άρθρου:

Προτεινόμενοι επαγγελματίες

Φόρτωση...

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...