Αρχική / Blog
Πως να αναβαθμίσεις το γάμο σου που ανέβαλες λόγω πανδημίας

Πως να αναβαθμίσεις το γάμο σου που ανέβαλες λόγω πανδημίας

Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη για όλους και οι νύφες του 2020 που ανέβαλαν το γάμο τους είναι οι πιο αγχωμένες. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να αναβαθμίσετε το στυλ του γάμου σας αν είστε αναγκασμένοι να αλλάξετε ημερομηνία, αλλά και εποχή για το γάμο σας το 2021 μαζί με την Wedding Planner μας Νάντια Σαββοπούλου (White Grace Plans). 

Βρήκαμε τα πιο εύκολα tips για να σας βοηθήσουμε να βγείτε από τη δύσκολη απόφαση αυτή. 

Διακόσμηση

Έχετε διαλέξει ήδη την χρωματική παλέτα του γάμου σας επειδή θα γινόταν καλοκαίρι του 2020 αλλά τα σχέδια άλλαξαν και είστε αναγκασμένοι να το μεταφέρετε για Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο; Γιατί να μην διατηρήσετε τα κύρια χρώματα σας και να αλλάξετε μια απόχρωση για να ταιριάζει με τη νέα ημερομηνία σας; Αν για παράδειγμα το κύριο χρώμα σας είναι ένα παλ ροδακινί ή ροζ ανοιχτό μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστεί με κάποιο πιο σκούρο, γήινο χρώμα ακόμα και καφέ.

Χώρος δεξίωσης - πάρτι

Σίγουρα οι καλοκαιρινοί γάμοι έχουν οργανωθεί για εξωτερικό χώρο, αλλά πάντα τα κτήματα και οι χώροι δεξίωσης έχουν plan B για εσωτερικό χώρο ή τέντες-ομπρέλες καθώς και οι καλοκαιρινοί μήνες είναι επίφοβοι για βροχές. Κανένας λόγος για άγχος και στεναχώριες λοιπόν, αφού όλα μπορούν να γίνουν με λίγο διαφορετικό σκηνικό.

Λουλούδια

Ο στολισμός και η νυφική ανθοδέσμη ίσως είναι η πιο εύκολη αλλαγή που μπορεί να γίνει σε περίπτωση αναβολής. Το ανθοπωλείο σίγουρα δεν παραγγέλνει τόσο καιρό πριν τα λουλούδια του κάθε πελάτη, οι παραγγελίες γίνονται λίγες μέρες πριν το μυστήριο, άρα είστε καλυμμένοι για αλλαγές σε λουλούδια, ύφος και χρώματα. Κάντε από τώρα, πριν το άνοιγμα της σεζόν, τη συζήτηση που χρειάζεται με τους planners σας ή το ανθοπωλείο που έχετε κλείσει το στολισμό για τα κατάλληλα λουλούδια της καινούριας ημερομηνίας σας. 

Νυφικά outfits

Η κατηγορία αυτή συναντά την πρώτη με τη διακόσμηση του γάμου σας. Οι αλλαγές και εδώ είναι εύκολες. Δε χρειάζεται σε καμία περίπτωση να αλλάξετε νυφικό ή να διαλέξετε διαφορετικό χρώμα κοστούμι επειδή από μέσα καλοκαιριού αναβάλετε το γάμο σας για αρχές φθινοπώρου. Σίγουρα οι οίκοι νυφικών και κοστουμιών μπορούν να κάνουν παραλλαγές στο ύφασμα με μια επένδυση για το κρύο ή εσείς οι ίδιοι να προσθέσετε ένα κομμάτι που θα ταιριάζει απόλυτα στην αλλαγή του καιρού.

Για τις τάσεις στα νυφικά για το 2021 μπείτε εδώ και θα τα μάθετε όλα. 

Κοινοποιήση άρθρου:

Προτεινόμενοι επαγγελματίες

Φόρτωση...

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...