Αρχική / Blog
Μίκρυνε τη λίστα καλεσμένων του γάμου σου λόγω Covid

Μίκρυνε τη λίστα καλεσμένων του γάμου σου λόγω Covid

Η πανδημία έφερε αλλαγές στη ζωή μας και αλλάζει πολλά μικρά ή μεγάλα πράγματα στην καθημερινότητά μας. Ένα από αυτά είναι και η μεγάλη λίστα καλεσμένων που μέχρι τώρα ξέραμε. Στους γάμους του καλοκαιριού θα υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ καλεσμένων αλλά και μείωση του αριθμού τους. Για τη δική σας ασφάλεια, αλλά και των φίλων και συγγενών σας που θα σας τιμήσουν θα πρέπει να οργανώσετε έναν γάμο με άλλα δεδομένα.

Ξεχνάμε τους γάμους των 500 ή ακόμα και 350 ατόμων. Θα έχουμε νέους κανόνες. Τα τραπέζια θα έχουν αποστάσεις, οι μόνοι που θα φιλιούνται στους γάμους είναι οι νεόνυμφοι. Ο χαιρετισμός με τις οικογένειες και το ζευγάρι δεν θα γίνεται, θα υπάρχουν αντισηπτικά σε όλα τα τραπέζια και το κομμάτι του χορού θα αλλάξει αρκετά.

Πολλά κέντρα, κτήματα και μαγαζιά αλλάξανε και κρατάνε και φέτος αυτήν την πολιτική, του μπουφέ. Δεν υπάρχει σερβιριστό φαγητό, γιατί ο σκοπός είναι η επαφή με το προσωπικό να μειωθεί. 

Οι εκκλησίες ακολουθούν ρητές εντολές που θα επιτρέπουν μειωμένο αριθμό καλεσμένων στο εσωτερικό της εκκλησίας αλλά περισσότερους στον εξωτερικό χώρο τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας. 

Κανένας γάμος ή βάπτιση δεν χρειάζεται να ακυρωθεί!

Τώρα που έχουμε χρόνο και έχουμε ήδη ζήσει την κατάσταση της προηγούμενης χρονιάς, αλλάζουμε τα δεδομένα και προτρέχουμε για να έχουμε. Μειώνουμε τον αριθμό των καλεσμένων μας στα 200 άτομα (μάξιμουμ) και αναμένουμε τα νέα μέτρα που θα μας ανακοινωθούν για τα μυστήρια αυτό το καλοκαίρι του 2021. Ενημερώνουμε τους καλεσμένους μας για τυχόν περαιτέρω μείωση του αριθμού των καλεσμένων μας σε περίπτωση που τα νέα μέτρα θα ανακοινώσουν 100 ή 150 άτομα.

Τέλος, τα νέα ζευγάρια μπορούν να σκεφτούν το ενδεχόμενο ενός πιο κλειστού κύκλου στο γάμο τους ώστε να δημιουργήσουν και ένα φαντασμαγορικό σκηνικό όπως γάμος σε σκάφος, και να ενημερώσουν τους καλεσμένους που δεν θα παρευρεθούν στο γάμο τους για ένα μεγάλο πάρτι που θα οργανωθεί με την πρώτη ευκαιρία σε άλλη ημερομηνία. 

Δεν ακυρώνουμε, αλλά δεχόμαστε τις ανακατατάξεις προς δικό μας όφελος.

Κοινοποιήση άρθρου:

Προτεινόμενοι επαγγελματίες

Φόρτωση...

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...