Αρχική / Blog
Wedding trends για το 2020

Wedding trends για το 2020

Είσαι ενήµερη για τις νέες τάσεις του 2020; Ρίξε µια µατιά στις τάσεις που συγκέντρωσε το Name The Day μαζί με την βοήθεια της Wedding Planner, White Grace Plans, πριν αρχίσεις το ψάξιµο για το δικό σου γάµο.  

01 | Outdoor γάµος

Όλο και περισσότερα ζευγάρια αποφασίζουν να κάνουν το γάµο τους στο χωριό του γαµπρού ή της νύφης, σε κάποιο δάσος ή ακόµα και πλατεία του αγάπηµενου προορισµού τους στην Ελλάδα. Το πράσινο και η φύση κυριαρχεί στους γάµους του 2020. Σκέψου κι εσύ ο γάµος σου τους µήνες του καλοκαιριού να γίνει σε ένα δροσερό και γεµάτο φρέσκο αέρα µέρος που όταν έρθει η ώρα του ηλιοβασιλέµατος θα απογειώσει το σκηνικό µε τα µικρά φωτάκια που θα κρέµονται σαν κουρτίνα πάνω από τα τραπέζια.

02 | Γάµος σε στενό κύκλο

Πέρασε η εποχή που στους γάµους οι καλεσµένοι ξεπερνούσαν τα 300 άτοµα. Η τάση στους νέους γάµους είναι οι καλεσµένοι να φτάνουν το πολύ τα 50 άτοµα. Έτσι, θα δώσεις την απαραίτητη προσοχή και τον πολύτιµο χρόνο σου σε πράγµατα που θα µετατρέψουν το σκηνικό σε ένα µαγικό τοπίο και στο τέλος της ηµέρας οι άνθρωποι που πραγµατικά θέλεις να µοιραστείς αυτή τη στιγµή σου θα είναι εκεί δίπλα σου απόλυτα ευχαριστηµένοι µε τις καλύτερες εικόνες.

03 | Μενού παντού 

Τα τυπογραφεία θα πάρουν φωτιά. Τα τραπέζια στους γάµους του ’20 έρχονται µε νέο χαρακτήρα στο χώρο, είναι γεµάτα µε εικόνες και χρώµατα. Τι πιο όµορφο από το να έχεις στο ίδιο στυλ του προσκλητηρίου σου και της διακόσµησής σου ακόµα και το µενού του φαγητού, τα κοκτέιλ ή ακόµα και το νούµερο του κάθε τραπεζιού των καλεσµένων σου.

04 | Συνδυασµοί στα νυφικά και πολλά αξεσουάρ 

Απλά υφάσµατα σε συνδυασµό µε άλλα γεµάτα µε κεντήµατα και πέτρες, όπως και µανίκια που πέφτουν στους ώµους αποπνέοντας έναν ερωτισµό και ροµαντισµό στο γάµο θα κλέψουν φέτος τα βλέµµατα. Αυτό που πρέπει να ολοκληρώσει το στυλ και την εικόνα είναι τα αξεσουάρ των µαλλιών, δε θα λείπουν φέτος από το σύνολο της νύφης. Πέπλα και τιάρες αλλά και ολόκληρες στέκες µε λουλουδάκια ή ροµαντικές λεπτοµέρειες.

05 | Έντονες αποχρώσεις 

Το λευκό πλέον πλαισιώνεται από έντονες, ζωντανές και σκούρες ενίοτε αποχρώσεις. Τόσο στη διακόσµηση όσο και στις παράνυµφες. Μη διαστάσεις να διαλέξεις έντονες αποχρώσεις από την παλέτα που πάντα αγαπούσες. Κάνε το γάµο σου να “µιλάει”.

06 | Φως σε κάθε γωνία 

Η τάση στα cafe και τα restaurants µε ταµπέλες και επιγραφές νέον έρχεται να κάνει την εµφάνισή της και στους γάµους αυτού του έτους. Θα έχεις φως και έντονα στοιχεία σε πολλές γωνίες του χώρου σου και θα δώσεις στο γάµο σου µια πιο urban αλλά και νενανική εικόνα.

07 | Floral 

Έχει ξεκινήσει καιρό να επιλέγεται το φλοράλ σαν θέµα γάµου. Αυτή η χρονιά δεν κάνει τη διαφορά, πάλι έχεις να επιλέξεις λουλούδια κάθε λογής για τη γαµήλια τούρτα σου, την τιάρα σου, το νυφικό σου αλλά και το προσκλητήριο. Κάνε συνδυασµούς που θα µείνουν ανεξίτηλοι, βάλε τις νέον µπάρες σου ή τα µηνύµατα µε νέον επιγραφές σε γεµάτες κολόνες µε λουλούδια. Θα πάρει φωτιά το Instagram των καλεσµένων σου.

08 | Τραπέζια καλεσµένων 

Διχάζεσαι ανάµεσα στις ροτόντες και τα µοναστηριακά τραπέζια; Μην το κάνεις. Επέλεξε και συνδύασε διαφορτετικά είδη τραπεζιών στο χώρο του πάρτυ σου. Θα δώσεις µια εικόνα που δεν θα έχουν ξαναδεί οι καλεσµένοι σου και θα συζητάνε γι αυτό και την επόµενη ηµέρα.

09 | Coctails και ελαφριά ποτά 

Δώσε την απαιτούµενη προσοχή στο µπαρ µε τα welcome drinks πριν το γάµο αλλά και τα ποτά κατά τη διάρκεια. Το Α και το Ω είναι ο καλεσµένος σου να περάσει καλά και πάντα να έχει ποτό στο ποτήρι του. Ακόµα και selfservice κανάτες µε ποτά µπορείς να έχεις που θα γεµίζουν όσο θέλουν τα ποτήρια τους.

10 | Θεµατικές παραστάσεις 

Φτιάξε µεριές που θα προσελκύσουν τους καλεσµένους σε οµάδες ή µόνους τους για να βγάλουν τις πιο ωραίες selfies. Κάνε υπερπαραγωγή στήσιµο για να τους απασχολήσεις µε τον πιο δηµιουργικό και καλαίσθητο τρόπο.

11 | Προσκλητήρια προσωποποιηµένα 

Στους µικρούς γάµους που είναι φέτος στη µόδα έχεις τη δυνατότητα να δώσεις έµφαση στις προσκλήσεις των φίλων σου. Μπορείς να ακολουθήσεις την τάση και να φτιάξεις προσωποποιηµένες custom προσκλήσεις για τον κάθε έναν σύµφωνα µε το προσωπικό του στυλ ή κάτι µοναδικό δικό του και θα κλέψεις πάλι την παράσταση. 




Κοινοποιήση άρθρου:

Προτεινόμενοι επαγγελματίες

Φόρτωση...

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...