Αρχική / Blog
Εκμεταλλεύσου όλες τις δυνατότητες του Nametheday

Εκμεταλλεύσου όλες τις δυνατότητες του Nametheday

Βίον ανθόσπαρτον!

Είμαστε χαρούμενοι για δύο λόγους. Πρώτον γιατί παντρεύεσαι και δεύτερον γιατί θα χρησιμοποιήσεις το Nametheday για να στήσεις τον γάμο σου. 

Αν δεν έχεις κάνει εγγραφή ακόμα, μπορείς πολύ εύκολα να γραφτείς στο NametheDay πατώντας στο "Συνδεση/Εγγραφή" πάνω δεξιά. 

Ελπίζουμε να σου λύσει τα χέρια και να απολαύσεις τόσο την προετοιμασία όσο και το μυστήριο του γάμου σου. Άλλωστε This day is Your Day!

Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα μπορούσε να κάνεις είναι να πατήσεις την καρδιά δεξιά από τον τίτλο του άρθρου και να το βάλεις στα αγαπημένα σου για να το έχεις πάντα τούτο το άρθρο σαν αναφορά. Θα μιλήσουμε για τα favourites εκτενώς παρακάτω. 

Λεπτομερειες γάμου

Αρχικά θα πρέπει να  ορίσεις τις λεπτομέρειες του γάμου σου. Είτε από το κουμπί επεξεργασίας στο "Ο γάμος μου" είτε από τις ρυθμίσεις στο προφίλ σου μπορείς να ορίσεις το όνομα του γάμου σου, την ημερομηνία, τον προυπολογισμό σου αλλά και να ορίσεις μια φωτογραφία με το ταίρι σου. 


Favourites

Κατα την οργάνωση του γάμου σου στο Name The Day μπορείς να βάλεις στην λίστα favourites, άρθρα από το blog μας αλλά και επαγγελματίες που σου αρέσουν. Όλα αυτά θα τα δεις από το εικονίδιο του προφίλ σου στην σελίδα Favourites. 


Λίστα Βημάτων

Για να μην χαθείς σου φτιάξαμε έναν οδηγό με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις μέχρι την μεγάλη ημέρα. Μπορείς να τα επεξεργαστείς, να διαγράψεις και να προσθέσεις δικά σου. Σκοπός μας είναι να σε βοηθήσει αυτό το εργαλείο όσο το δυνατόν περισσότερο και να μην αγχωθείς καθόλου φτάνοντας στην μεγάλη μέρα

Στο κουμπί περισσότερα έχουμε links σε άρθρα ή σελίδες του Name The Day που θα σε βοηθήσουν. 

Μπορείς να προσθέσεις το δικό σου βήμα από το κουμπί Νέο task ή να επεξεργαστείς κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα από το μολύβι δίπλα από το κάθε βήμα. 


Σε κάθε βήμα μπορείς να προσθέσεις την αντίστοιχη κατηγορία από τον προυπολογισμό ώστε όταν ολοκληρωθεί να προσθέσεις και το κόστος του συγκεκριμένου βήματος.  Για αυτό θα μιλήσουμε και αργότερα στο εργαλείο προυπολογισμός

Όταν τελειώνεις ένα βήμα μπορείς να το πρασινίσεις ώστε να φαίνεται ολοκληρωμένο είτε από το checkbox αριστερά από κάθε βήμα ή μέσα από το pop up παράθυρο στο checkbox "Ορισμός ως ολοκληρωμένο" 

Πρόσληψη επαγγελματία

 Αν το βήμα αυτό προϋποθέτει πρόσληψη ενός επαγγελματία μπορείς να πατήσεις στο κουμπί "Βρες Επαγγελματία" και να οδηγηθείς στην λίστα επαγγελματιών. Εκεί μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του μέσα από την πλατφόρμα μας αλλά και αν έχεις συμφωνήσει μαζί του για τον γάμο σου να κάνεις πρόσληψη με το αντίστοιχο κουμπί δεξιά στο προφίλ του. 


Εκεί θα πρέπει να διαλέξεις την αντίστοιχη κατηγορία από τον προυπολογισμό. 

Προϋπολογισμός

Σε αυτό το εργαλείο μπορείς να προσθέσεις όποιο κόστος πληρώνεις ή έχεις συμφωνήσει να πληρωθεί.

Αρχικά πρέπει να ορίσεις το συνολικό κόστος του γάμου σου.