Αρχική / Blog
Ιδέες για τα καλύτερα προσωποποιημένα δώρα γάμου

Ιδέες για τα καλύτερα προσωποποιημένα δώρα γάμου

Παντρεύονται φίλοι ή γνωστοί σου και δεν έχεις ιδέα τι να τους πάρεις για δώρο γάμου; Η πιο δύσκολη απόφαση πλέον για τους καλεσμένους σε γάμο είναι να επιλέξουν ένα σωστό και πρακτικό δώρο για το ζευγάρι. 

Κι αν κάποιος έχει πάρει το ίδιο δώρο με εσένα; Κι αν το δώρο δεν είναι στο στυλ του ζευγαριού; Για εσάς που πελαγώνετε και θέλετε να κάνετε εντύπωση με ένα προσωποποιημένο δώρο για το ζευγάρι, με την βοήθεια της Wedding Planner, Νάντιας Σαββοπούλου (White Grace Plans) σας έχουμε λύσεις που ίσως δεν έχετε σκεφτεί έως τώρα. 

Πίνακας - κάδρο με μήνυμα αγάπης

Βρες ένα ωραίο, ρομαντικό ή παιχνιδιάρικο quote και τύπωσε το βάζοντας το σε ένα όμορφο κάδρο. Πρόσθεσε τα αρχικά ή τα ονόματα του ζευγαριού και είσαι έτοιμος. Ειδικά αν το ζευγάρι είναι πολύ κοντινοί σου φίλοι κάποιοι στίχοι του αγαπημένου τους τραγουδιού θα δημιουργήσουν ένα προσωπικό και μοναδικό δώρο.

Συνδρομή στο αγαπημένο τους βιβλιοπωλείο

Αυτό το δώρο είναι πολύ προσωπικό και απαιτεί να γνωρίζεις καλά το ζευγάρι. Για τους λάτρεις λοιπόν των βιβλίων, γι αυτούς που περνάνε αμέτρητες ώρες μέσα στην ησυχία τους διαβάζοντας και μελετώντας, κάνε δώρο μια συνδρομή για αγορά βιβλίων που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. 

Αν θες να κάνεις τον γάμο σου ακόμα πιο εύκολο δες όλα τα εργαλεία που σου προσφέρει το Name The DayΒήματα γάμου, Προυπολογισμός, Λίστα καλεσμένων, Πλάνο τραπεζιών και πολλά άλλα


Ξύλινα σκαλιστά αντικείμενα

Γνωρίζοντας απλά τα αρχικά τους, τα ονόματα τους και πολύ λίγες λεπτομέρειες για το ζευγάρι, σίγουρα θα μπορέσετε να κάνετε ένα δώρο που θα γεμίσει το ζευγάρι χαμόγελα. Εργαλεία κουζίνας, μπρελόκ, ξύλο κοπής, πιατέλες κ.ο.κ. αντικείμενα καθημερινής χρήσης με χαραγμένα μηνύματα ή ονόματα θα δώσουν το τέλειο αποτέλεσμα για δώρο γάμου.

Κουτί αποθήκευσης φωτογραφιών

Τι πιο όμορφο από το να δώσεις ένα κουτί ξύλινο ή διάφανο με χαραγμένα τα ονόματα του ζευγαριού για να φυλάξουν τις φωτογραφίες τους γάμου τους μέσα σε αυτό;  

Σετ μπάρμαν με το αγαπημένο τους ποτό