Αρχική / Blog
“Handmade pictures” φτιαγμένες ειδικά για την ημέρα των ονείρων σας

“Handmade pictures” φτιαγμένες ειδικά για την ημέρα των ονείρων σας

Τι θα ήθελες να βλέπεις όταν ξεφυλλίζεις το άλμπουμ του γάμου σου μετά από χρόνια; Βαρετές, συνηθισμένες πόζες και φωτογραφίες ή φωτογραφίες προσαρμοσμένες στον χαρακτήρα σας, στην διάθεσή σας και στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας; Το δεύτερο είναι ο σκοπός των Handmade Pictures. Ξεχωριστες φωτογραφίες για την πιο ξεχωριστή σας στιγμή. 


Ο Πέτρος και η Μάριον αποφάσισαν να ασχοληθούν με την φωτογραφία γάμου όχι απλά για να βγάζουν ίδιες φωτογραφίες με όσες έχεις συνηθίσει μέχρι στιγμής. Από το πρώτο click, από τον πρώτο γάμο που τράβηξαν ήθελαν να βάλουν τέχνη στην κάθε στιγμή που απαθανάτιζαν, να βγάλουν χαρακτήρα, αισθητική και συναίσθημα. Και όπως βλέπεις από τις φωτογραφίες τους το πετυχαίνουν. 


Φωτογραφίες φτιαγμένες “στο χέρι”, δημιουργημένες custom για το κάθε ζευγάρι, για την κάθε περίσταση, για το κάθε location. Όλες οι φωτογραφίες των Handmade Pictures έχουν περίσσια τέχνη μέσα τους και πάνω από όλα κρύβουν την μαγεία της φωτογραφίας. Έχουν απαθανατίσει την τέλεια στιγμή. Τι αποτελεί όμως την πηγή έμπνευσής τους; “Αυτό που μας εμπνέει πραγματικά, και κάθε φορά είναι διαφορετικό, είναι η σχέση  του εκάστοτε ζευγαριού και γενικότερα τα συναισθήματα που υπάρχουν στον αέρα εκείνες τις μοναδικές στιγμές. Για μας το συναίσθημα είναι ο οδηγός για οτιδήποτε κάνουμε, αφηνόμαστε και μείς σ' αυτό που αισθανόμαστε και ζούμε μαζί με το ζευγάρι και το αφήνουμε να μας παρασύρει δημιουργικά, ώστε να αποτυπώσουμε όσο μπορούμε καλύτερα αυτήν ακριβώς τη μοναδική στιγμή της ζωής τους”.“Ένα τρυφερό βλέμμα, ένα κλεφτό άγγιγμα, ένα συνωμοτικό γελάκι, ένα πνιχτό σ' αγαπώ, ένα παθιασμένο φιλί. Το μόνο που θέλουμε να ''φέρει'' το ζευγάρι είναι την καλή τους διάθεση και όλη τους την αγάπη, τα άλλα τα ''βάζουμε'' εμείς”.


Αν θες να κάνεις τον γάμο σου ακόμα πιο εύκολο δες όλα τα εργαλεία που σου προσφέρει το Name The DayΒήματα γάμου, Προυπολογισμός, Λίστα καλεσμένων, Πλάνο τραπεζιών και πολλά άλλα

Τι ισχύει μέχρι σήμερα


Η τέλεια φωτογραφία γάμου, το τέλειο γαμήλιο άλμπουμ πρέπει να συνδυάζει το αληθινό συναίσθημα με την αύρα της στιγμής, τον καλό φωτισμό με την φυσική πόζα του ζευγαριού, και κυρίως το χαρακτήρα του γαμπρού και της νύφης με την καλλιτεχνική φύση του φωτογράφου. Οι Handmade Pictures τα καταφέρνουν όλα αυτά αριστοτεχνικά!


Ο Πέτρος και η Μάριον έχουν ως βάση την Αθήνα αλλά μπορούν με την βαλίτσα τους και τις φωτογραφικές τους μηχανές να βρεθούν σε κάθε άκρη της χώρας, σε κάθε νησί της και σε κάθε χωριό. Άλλωστε το φυσικό τοπίο είναι το αγαπημένο τους σκηνικό και το φώς του ήλιο το αγαπημένο τους παιχνίδι.