Αρχική / Blog
5 τρόποι για να κάνεις τον πιο ρομαντικό γάμο

5 τρόποι για να κάνεις τον πιο ρομαντικό γάμο

Αυτή η πολυπόθητη μέρα του γάμου σας είναι η μέρα σας και δεν χωράνε ενδοιασμοί και σκέψεις στο πως να το οργανώσετε. Αφορά μόνο τον εορτασμό της αγάπης σας και του έρωτα σας και με αυτή τη σκέψη πρέπει να φτιάξετε όλες τις μικρές λεπτομέρειες για το πιο ρομαντικό σκηνικό. Αυτές τις λεπτομέρειες βρήκαμε μαζί με την Wedding Planner μας Νάντια Σαββοπούλου (White Grace Plans) για να σας βγάλουμε την πιο ρομαντική διάθεση. 

Σίγουρα στους γάμους οι καλεσμένοι περιμένουν το πάρτι, τη μουσική και την επαφή με τους υπόλοιπους, αλλά υπάρχουν και λεπτομέρειες που συζητιούνται καιρό πριν από αυτή τη μέρα μεταξύ φίλων. Αυτές οι λεπτομέρειες είναι τα νυφικά με τις κομψές πινελιές, το στολισμό, την γαμήλια τούρτα, αλλά και τον πρώτο χορό του ζευγαριού.

Να θυμάστε ο ρομαντικός γάμος είναι μεταδοτικός και αυτό θα νιώσουν και οι καλεσμένοι σας με όλη την αποπνέουσα ατμόσφαιρα, όλα τα συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια.

Σκηνικό γεμάτο φως

Ο φωτισμός είναι ίσως το σημαντικότερο στοιχείο που μπορεί να μεταμορφώσει την αίσθηση του γάμου σας.

Οι ειδικοί σε θέματα φωτισμού μπορούν να μεταμορφώσουν το χώρο και να απογειώσουν το σκηνικό. Σίγουρα οι καλεσμένοι σας θα ερωτεύονται νιώθοντας ζεστασιά μέσα στον ονειρικό αυτό χώρο. 

Ανταλλαγή όρκων

Μπορεί να σας φαίνεται πολύ τραβηγμένο και "αμερικανιά" όπως συνηθίζουμε να λέμε για πολλές τετριμμένες κινήσεις στους γάμους, αλλά γιατί όχι; Σκεφτήκατε ποτέ τι συναισθήματα θα ξυπνήσετε στην οικογένεια αλλά και στους φίλους σας; Όλοι ξέρουμε ότι μετά από ένα έντονο και συναισθηματικά φορτισμένο γεγονός μπορεί να ακολουθήσει η μεγαλύτερη διασκέδαση φέρνοντας κοντά τον κόσμο. Ξεκινήστε τα αφηγηματικά στιχάκια λοιπόν. 

Ατμοσφαιρική μουσική

Εννοείται ότι μετά από κάποια ώρα οι φίλοι σας θα δώσουν ρεσιτάλ στις χορευτικές τους ικανότητες στην πίστα  αλλά πριν από αυτό, η μουσική του γάμου σας μπορεί να βοηθήσει πολύ στη ρύθμιση της αίσθησης ολόκληρης της ημέρας. Επιλέξτε προσωπικά τραγούδια, με μια χαλαρωτική lounge αίσθηση, για την ώρα των κοκτέιλ, του δείπνου ακόμα και έξω από την εκκλησία μετά το μυστήριο. 

Ρομαντικό μενού

Η επιλογή του φαγητού αλλά και ο τρόπος που το σερβίρετε μπορεί να βοηθήσει στην ολοκλήρωση της ρομαντικής ατμόσφαιρας. Αποφύγετε τους μπουφέδες, τα μπάρμπεκιου, τα street food και σίγουρα χρησιμοποιήστε ευγενικούς σερβιτόρους αλλά και μεγάλα τραπέζια ροτόντες ή μοναστηριακά που θα μπορούν οι καλεσμένοι να κουβεντιάζουν κατά τη διάρκεια του φαγητού, με τη μυρωδιά σας παντού στο χώρο, τα κεριά για χαμηλό φωτισμό και τη μουσική που θα τους χαλαρώνει και θα τους ξυπνάει συναισθήματα χαράς και νοσταλγίας. 

Πυροτεχνήματα

Τα πυροτεχνήματα πάντα μας δημιουργούν μια αίσθηση χαράς, διασκέδασης και την αίσθηση ότι θέλουμε να έχουμε κόσμο γύρω μας για να μοιραστούμε το θέαμα. Η απελευθέρωση μικρών αερόστατων με φωτιά και τα πυροτεχνήματα θα προσθέσουν τη λάμψη στο γάμο σας που θα διασφαλίζει ότι θα ολοκληρώσετε τη νύχτα σας με την πιο ρομαντική νότα.

Κοινοποιήση άρθρου:

Προτεινόμενοι επαγγελματίες

Φόρτωση...

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...