Αρχική / Blog
Γιατί να παντρευτείς Χριστούγεννα

Γιατί να παντρευτείς Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες εποχές του έτους.  Γιορτινή ατμόσφαιρα, οικογενειακά τραπέζια, λαμπιόνια στους δρόμους, Frank Sinatra  στα ραδιόφωνα. Δώσε την ευκαιρία τόσο σε εσένα όσο και στους καλεσμένους σου να έχουν έναν ακόμα λόγο –ίσως τον πιο όμορφο- να ανυπομονούν για τις φετινές γιορτές.

Πάμε να δούμε, ένα-ένα τα καλά του Χριστουγεννιάτικου Γάμου:



Η επέτειος 

Κάθε χρόνο η επέτειος του γάμου σας θα συνδυάζεται με την πιο ρομαντική και εορταστική περίοδο. Ο,τι καλύτερο!

Μειωμένο Budget 

Αφενός οι χώροι δεξιώσεων έχουν χαμηλότερες τιμές από τη high season του καλοκαιριού, αφετέρου μπορείτε να επιλέξετε μία Κυριακή ή ακόμα και μία καθημερινή, στην οποία θα ακολουθεί αργία, για να ρίξετε και άλλο το κόστος του γάμου.

Φοβάσαι ότι θα ξεφύγεις από το budget; Με τη διαχείριση Προϋπολογισμού του Name the Day έχεις το κεφάλι στου ήσυχο.

Άγχος; Ευχαριστούμε δε θα πάρουμε


Δε λέμε, λατρεύουμε τους καλοκαιρινούς γάμους. Ειδικά όταν είναι η αιτία να επισκεφθούμε ένα από τα πανέμορφα ελληνικά νησιά μας.  Έχεις σκεφτεί όμως ότι τα πράγματα μπορεί να μην πάνε ακριβώς όπως τα σκέφτεσαι; Μία απρόσμενη βροχή μπορεί να σου καταστρέψει τα πλάνα που έκανες τόσο καιρό. Αυτό δε θα συμβεί όμως  ποτέ στον χειμωνιάτικο γάμο. Εδώ ξέρεις τις συνθήκες και εξ αρχής έχεις σχεδιάσει το γάμο και τη δεξίωση σε εσωτερικό χώρο.

Μακριά από τα τετριμμένα  

Ξέρεις ότι το καλοκαίρι μπορεί να λάβεις πέντε ή και παραπάνω προσκλήσεις.Κατά τη διάρκεια του χειμώνα όμως; Κατευθείαν θα δώσεις ένα λόγο στους καλεσμένους σου, να ανυπομονούν για την ημερομηνία. Άσε που η cozy, Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπορούν να κάνουν το γάμο σας να ξεχωρίσει απευθείας από όλους τους άλλους. 

Destination Wedding


Μπορείς εύκολα να οργανώσεις το γάμο σου σε ένα υπέροχο χειμερινό προορισμό.Η Ελλάδα άλλωστε είναι γεμάτη όμορφα και γραφικά μέρη. Πήλιο, Καλάβρυτα, Ελάτη, Περτούλι, Καλαμπάκα, Αράχωβα, παλαιός Άγιος Αθανάσιος και Ζαγοροχώρια μπορούν να αποτελέσουν τον προορισμό για έναν μαγευτικό γάμο. Έναν γάμο που θα μείνει αξέχαστος τόσο σε εσάς όσο και σε όλους τους καλεσμένους σας.

Θες έναν ξεχωριστό προορισμό; Ρώτα τους ειδικούς.

Μενού  

Το μενού ενός Χριστουγεννιάτικου Γάμου μπορεί να περιλαμβάνει μερικές άχαστες γαστρονομικές επιλογές. Σκέφτεσαι Γαλοπούλα με γέμιση; Ω ΝΑΙ! Φυσικά από τα γλυκίσματα δεν μπορούν να λείπουν τα μελομακάρονα, οι κουραμπιέδες ή οι δίπλες και τα ξεροτήγανα. Τρέχουν ήδη τα σάλια μας…


Ψάχνεις ακόμα λόγο για να οργανώσεις το γάμο σου τα Χριστούγεννα; Δε νομίζω.

Καλά Χριστούγεννα λοιπόν και Βίον Ανθόσπαρτον!


Διαβάστε επίσης:


Γιατί να φτιάξω wedding website για τον γάμο μου;

Τα νυφικά φορέματα του 2021

RSVP ή ελληνιστί: Τι να κάνεις για να σου απαντήσουν οι καλεσμένοι σου αν θα έρθουν

Ένας υπέροχος χειμωνιάτικος γάμος στην επαρχία

Η διακόσμηση του σπιτιού σου ακριβώς όπως την φαντάζεσαι


Τα πιο δημοφιλή άρθρα: 


Παντρεύεσαι με θρησκευτικό γάμο; Μάθε για όλα τα δικαιολογητικά εδώ.

Τα έξοδα των κουμπάρων στο γάμο 

Τι να ΜΗΝ κάνεις την ημέρα του γάμου σας 

Τάισε τους καλεσμένους σου βρώμικο!

5 τρόποι για να κάνεις τον πιο ρομαντικό γάμο

Κοινοποιήση άρθρου:

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...