Αρχική / Blog
1η Ιουνίου η έναρξη για γάμους και βαφτίσεις με όριο τα 100 άτομα

1η Ιουνίου η έναρξη για γάμους και βαφτίσεις με όριο τα 100 άτομα

Αισιοδοξία μετά από ένα δύσκολο χρόνο αναβολών και εκκρεμοτήτων φάνηκε πριν λίγες μέρες να παρουσιάζεται από τις νέες ανακοινώσεις. Η ώρα να ανασυνταχτούμε και να ξεκινήσουμε τη διοργάνωση των μυστηρίων μας ήρθε.

Υπήρξαν πολλές απόψεις, ακούγονταν πολλά και τα ζευγάρια που προγραμμάτιζαν το γάμο ή τη βάπτισή τους προσπαθούσαν από επαγγελματίες ή κτήματα να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι. Παρά την πρώτη αισιοδοξία, ο βραχνάς για τους περιορισμούς δεν άργησε να έρθει. 

Η υπουργική απόφαση έχει βγει και η ενημέρωση είναι ότι από 1η Ιουνίου τα μυστήρια θα τελούνται κανονικά με τον περιορισμό των 100 ατόμων σε εξωτερικό χώρο.

Αν θες να κάνεις τον γάμο σου ακόμα πιο εύκολο δες όλα τα εργαλεία που σου προσφέρει το Name The DayΒήματα γάμουΠρουπολογισμόςΛίστα καλεσμένωνΠλάνο τραπεζιών και πολλά άλλα.


Πολλοί αναρωτήθηκαν αν το όριο των 100 ατόμων είναι μόνο για τις εκκλησίες ή και για τα κτήματα και τα κέντρα δεξιώσεων. Ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης μετά από την ένταση που δημιουργήθηκε από τους επαγγελματίες του κλάδου για το παράλογο των περιορισμών, δεσμεύτηκε να υπάρξει νέα εξέταση του θέματος για τα όρια των ατόμων και τις λεπτομέρειες κάτω από τις οποίες θα γίνει η διεξαγωγή των μυστηρίων και των δεξιώσεων.

Ακόμα δε γνωρίζουμε τι θα γίνει με το ωράριο λειτουργίας των κτημάτων και κέντρων όπως και τι θα γίνει με τη μουσική και τη διασκέδαση των καλεσμένων. Εκτιμούμε πως η αύξηση των εμβολιασμών και των self test θα σηματοδοτεί πως θα απελευθερώνεται το ωράριο και το όριο ατόμων για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν. 

Μέχρι την επόμενη ανακοίνωση οργανώστε τις λεπτομέρειες του μυστηρίου σας και επικοινωνήστε με τους επαγγελματίες που έχουν αναλάβει το γάμο ή τη βάπτισή σας.

Δες όλα τα άρθρα του blog του Name The Day

Ακολούθησε μας σε Facebook και Instagram για να μαθαίνεις όλα τα νέα πρώτοι


Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για τον γάμο σου

Κοινοποιήση άρθρου:

Προτεινόμενοι επαγγελματίες

Φόρτωση...

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...