Αρχική / Blog
Τα hot trends για τους γάμους του 2024. Εσύ τα έμαθες;

Τα hot trends για τους γάμους του 2024. Εσύ τα έμαθες;

Όλες οι τάσεις για τους γάμους της νέας χρονιάς είναι εδώ. Μαζί με την Wedding Planner μας Νάντια Σαββοπούλου (White Grace Plans) τις μαζέψαμε και στις παρουσιάζουμε.

Ασημένιοι τόνοι


Τα περασμένα χρόνια είχαμε την τάση για χρυσές λεπτομέρειες που έδιναν την εντύπωση του πλούτου και της κομψότητας. Αυτήν τη χρονιά θα επικρατήσει το ασημί χρώμα σε λεπτομέρειες των γάμων. Ασημένια κηροπήγια για centerpiece, ασημένια στέφανα γάμου, ασημένιες λαμπάδες γάμου και βάσεις συνθέσεων. 


Αν θες να κάνεις την προετοιμασία του γάμου σου ακόμα πιο εύκολη δες όλα τα εργαλεία που σου προσφέρει το Name The Day. Κάνε εγγραφή στο και χρησιμοποίησε τα βήματα γάμου, Προυπολογισμός, Λίστα καλεσμένων, Πλάνο τραπεζιών και πολλά άλλα


Ογκώδη νυφικά φορέματα


Ενώ είχαμε συνηθίσει στα λιτά, λεπτεπίλεπτα και slim νυφικά το 2024 έρχεται και φέρνει την τάση για όγκο, για κίνηση και την 'υπερβολή' στο τι φοράμε. Οι νύφες θα μοιάζουν βγαλμένες από άλλη εποχή, με όγκο στις φούστες και βαριά υφάσματα. 

Διαβάστε επίσης:

Όλες οι τάσεις στα νυφικά για το 2024


Ηλεκτρονικά Save the dates και προσκλητήρια γάμου

Η τεχνολογία είχε βοηθήσει σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας και από ότι φάινεται η ηλεκτρονική μορφή προσκλήσεων ήρθε για να μείνει. Προτείναμε στους πελάτες μας να προτιμούν την ανέπαφη και πιο γρήγορη αποστολή προσκλήσεων στους καλεσμένους τους και αυτό άρεσε σε πολλά ζευγάρια. Τώρα λοιπόν είναι η ευκαιρία σας να χρησιμοποιήσετε περισσότερο την τεχνολογία και να ακολουθήσετε τον μοντέρνο τρόπο επικοινωνίας ακόμα και στο γάμο σας.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί να φτιάξω wedding website για τον γάμο μου;


Δεξιώσεις και πάρτι σε ανοιχτό χώρο


Ακόμα και το χειμώνα φαίνεται να προτιμούνται πλέον οι ανοιχτοί χώροι με σκέπαστρα και κατασκευές για την προστασία από βροχή και κρύο. Η πανδημία σίγουρα μας άφησε σκέψεις για το πως θα καταφέρουμε να έχουμε δίπλα μας τους αγαπημένους μας αλλά και μεγάλο αριθμό ανθρώπων στο κοντινό μας περιβάλλον. 

Διαβάστε επίσης:

Πως να επιλέξεις τον κατάλληλο Χώρο Δεξίωσης


Διακόσμηση με κρεμαστά λουλούδια και συνθέσεις