Αρχική / Blog
Αύξηση στο όριο ατόμων και με μουσική οι γάμοι

Αύξηση στο όριο ατόμων και με μουσική οι γάμοι

Σήμερα 09/06 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας στις ανακοινώσεις που έκανε στις 19:00 είχε ευχάριστα νέα για τους γάμους και τις βαφτίσεις. Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ στο NametheDay αλλαγές είχαμε στο όριο των ατόμων, στο θέμα της μουσικής αλλά και στο ωράριο της απαγόρευσης κυκλοφορίας. 

Τι ισχύει για την μουσική 

Από το Σάββατο (12/06) επανέρχεται η μουσική στα καταστήματα εστίασης και στις δεξιώσεις αλλά μόνο στους εξωτερικούς χώρους και μόνο με καθήμενους. Αυτό σημαίνει ότι και στους γάμους και τις βαφτίσεις θα επιτρέπεται η μουσική όταν αυτοί γίνονται σε εξωτερικό χώρο. 

Τι θα αλλάξει με τον αριθμό των καλεσμένων στις δεξιώσεις γάμων

Από την 1η Ιουλίου αυξάνεται σε 300 από 100 που είναι σήμερα το όριο των ατόμων για τις δεξιώσεις. Αυτό σημαίνει ότι αν ο γάμος σας είναι μετά την 1η Ιουλίου μπορείτε να καλέσετε περισσότερα άτομα στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας. 

Τι θα αλλάξει στο ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας

Από το Σαββατο 12 Ιουνίου, η απαγόρευση κυκλοφορίας μεταφέρεται στις 1:30 μετά τα μεσάνυχτα από 00:30 που είναι σήμερα. Η απαγόρευση θα ισχύει μέχρι τις 05:00 ενώ όπως ανακοινώθηκε από την 1η Ιουλίου καταργείται το εν λόγω μέτρο. Αυτό σημαίνει ότι αν η τελετή σας είναι μετά την 1η Ιουλίου τότε δεν θα έχετε το άγχος της απαγόρευσης κυκλοφορίας. 


Αν θες να κάνεις τον γάμο σου ακόμα πιο εύκολο δες όλα τα εργαλεία που σου προσφέρει το Name The DayΒήματα γάμου, Προυπολογισμός, Λίστα καλεσμένων, Πλάνο τραπεζιών και πολλά άλλα

Τι ισχύει μέχρι σήμερα

Όπως είχαμε αναφέρει και στο άρθρο μας στα μέσα Μαΐου, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, τα catering και οι χώροι δεξιώσεων ανοίγουν και πάλι σε εξωτερικούς χώρους, σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας της εστίασης. Αυτό σημαίνει ότι από τις 31 Μαΐου ο αριθμός των καλεσμένων θα διαμορφώνεται ανάλογα με το πόσα τραπέζια μπορεί να τοποθετηθούν στον εκάστοτε εξωτερικό χώρο, τηρουμένων των αποστάσεων ασφαλείας και με ανώτατο όριο τα 100 άτομα. Επίσης ο επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων ανά τραπέζι στην εστίαση είναι τα 6 άτομα.

Εμείς στο NametheDay θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε αλλαγή σχετικά με τους γάμος και τις δεξιώσεις. 


Διαβάστε επίσης:


Τα νυφικά φορέματα του 2021
Ταξίδι του μέλιτος σε ειδυλλιακά μέρη στην Ελλάδα

Ιδέες για μπάτσελορ στα χρόνια του κορωνοϊού
Ο πιο σωστός οδηγός για την περιποίηση δέρματος πριν το γάμο σας


Τα πιο δημοφιλή άρθρα: 


Παντρεύεσαι με θρησκευτικό γάμο; Μάθε για όλα τα δικαιολογητικά εδώ.
Έξυπνες λύσεις για αποταμίευση πριν το γάμο

Τα έξοδα των κουμπάρων στο γάμο

5 τρόποι για να κάνεις τον πιο ρομαντικό γάμο

Κοινοποιήση άρθρου:

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...