Αρχική / Blog
Ο πιο σωστός οδηγός για την περιποίηση δέρματος πριν το γάμο σας

Ο πιο σωστός οδηγός για την περιποίηση δέρματος πριν το γάμο σας

Όλες οι νύφες μπορεί να ασχολούνται με το νυφικό και την νυφική ανθοδέσμη αλλά πριν από αυτά κάνουν έρευνα αγοράς για το σωστό ινστιτούτο ή την προσωπική αισθητικό που θα τις μεταμορφώσει και θα τις προετοιμάσει για λαμπερό και φρέσκο δέρμα στο γάμο τους.

Ακόμα και λίγες εβδομάδες να μένουν για την πολυπόθητη στιγμή σας μην αγχώνεστε, ο χρόνος είναι άπλετος για να φανεί η διαφορά στο δέρμα σας. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και θα δείτε διαφορά από τις πρώτες μέρες. 

Αγχωθείτε λιγότερο 

Υπάρχουν νύφες που μέχρι την τελευταία στιγμή είναι αγχωμένες τόσο πολύ που δεν απολαμβάνουν τη διαδικασία προετοιμασίας πριν το γάμο τους και φυσικά οι αναμνήσεις δεν είναι όμορφες και χαρούμενες από εκείνες τις ημέρες. Αγχωθείτε, λοιπόν, λιγότερο. Το σώμα μας νιώθει κάθε συναίσθημα και το άγχος αλλάζει την όψη μας, τη διάθεσή μας και φυσικά το δέρμα μας. Μην ξεχνάτε τα δερματικά προβλήματα που εμφανίζονται σε πολλούς μετά από μια στρεσογόνα περίοδο. Δεν θα το θέλατε αυτό για τη μέρα του γάμου σας.

Απευθυνθείτε σε ειδικό

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών. Βρείτε το ινστιτούτο που χρειάζεστε από γνωστούς, άλλες νύφες, κριτικές ή ακόμα καλύτερα επισκεφθείτε τον δικό σας αισθητικό που εμπιστεύεστε και προτιμάτε. Οι ειδικοί, με την εμπειρία τους, γνωρίζουν καλύτερα τι πρέπει να κάνετε σαν θεραπεία ή σαν εφαρμογή για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας.

Ξεκινήστε από το εσωτερικό 

Είμαστε ότι τρώμε λέει ο σοφός λαός και οι επιστήμονες και σίγουρα οι μέλλουσες νυφούλες πρέπει να το ενστερνίζονται αυτό. Κάντε μια διατροφή που μπορεί να κρατήσει λίγο ή πολύ ανάλογα με το χρόνο που έχετε μπροστά σας, βοηθήστε τον οργανισμό σας να αναπνεύσει και να λειτουργήσει σωστά ώστε να μην υπάρξει καμία δυσαρέσκεια ή αίσθημα φουσκώματος τις μέρες εκείνες πριν και κατά τη διάρκεια του γάμου σας.

Αν θες να κάνεις τον γάμο σου ακόμα πιο εύκολο δες όλα τα εργαλεία που σου προσφέρει το Name The DayΒήματα γάμουΠρουπολογισμόςΛίστα καλεσμένωνΠλάνο τραπεζιών και πολλά άλλα.

Κάντε συνήθεια αυτή τη ρουτίνα περιποίησης και θα έχετε τα πιο σωστά αποτελέσματα για την μεγάλη ημέρα. Τα βήματα της καθημερινής ρουτίνας μία εβδομάδα πριν το γάμο σας που μπορείτε να ακολουθήσετε μόνες σας είναι τα παρακάτω.

1. Καθαρισμός

Βρείτε τα σωστά προϊόντα που ήδη ίσως χρησιμοποιείτε για να αποφύγετε εκπλήξεις. Αυτά που σας βοηθάνε και σας μεταμορφώνουν με την βαθιά καθαριστική τους δράση. Τα scrub προσώπου ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.

2. Λεύκανση

Πάντα μιλάμε για φυσικές μεθόδους περιποίησης, άρα και σε αυτήν την περίπτωση κάντε την περιποίησή σας σωστά με προϊόντα ελεγμένα και κατάλληλα για τον τύπο δέρματός σας. Επιλέξτε Βιταμίνη C την οποία μπορείτε να βρείτε σε μορφή serum για καθημερινή χρήση. Έχει αντιοξειδωτική και καθαριστική δράση.

3. Προστασία

Έπειτα από έναν βαθύ καθαρισμό και μια σωστή ενυδάτωση, πρέπει να προστατεύετε το δέρμα σας από ρύπους ή από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου. Γι αυτόν το λόγο πάντα χρησιμοποιήστε την αντιηλιακή κρέμα προσώπου σας, είτε έχει είτε δεν έχει ήλιο τις ημέρες που κυκλοφορείτε.

Δες όλα τα άρθρα του blog του Name The Day

Ακολούθησε μας σε Facebook και Instagram για να μαθαίνεις όλα τα νέα πρώτοι


Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για τον γάμο σου


Κοινοποιήση άρθρου:

Προτεινόμενοι επαγγελματίες

Φόρτωση...

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...