Αρχική / Blog
Τι ισχύει για τη μουσική και τον αριθμό ατόμων στους γάμους

Τι ισχύει για τη μουσική και τον αριθμό ατόμων στους γάμους

Μπορεί στην τελευταία τους συνεδρίαση τα μέλη της επιτροπής να μην συζήτησαν αλλαγές σχετικές με τους γάμου αφου συνεδρίασαν σχετικά με τα πρωτόκολλα που αφορούν τον τουρισμό, όμως κυβερνητικά στελέχη άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές σύντομα όσον αφορά την μουσική, τον αριθμό των ατόμων αλλά και το ωράριο της απαγόρευσης. 


Τι θα γίνει με μουσική 


Άγνωστο παραμένει ακόμα πότε η εστίαση αλλά και οι χώροι δεξίωσης θα επιτρέπεται να παίζουν μουσική στους χώρους τους. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης τόνισε ότι η μουσική είναι στο τραπέζι και αποτελεί αίτημα του υπουργείου όμως δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα συμβεί αυτό αφού η απόφαση είναι στα χέρια της επιτροπής των ειδικών.

Τι θα αλλάξει με τον αριθμό των καλεσμένων στις δεξιώσεις γάμων


Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι από αρχές Ιουλίου θα υπάρξει διπλασιασμός των καλεσμένων στους γάμους και στις δεξιώσεις από τους 100 στους 200. «Υπάρχει μία συζήτηση για τους γάμους και τις δεξιώσεις. Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα» δήλωσε η κ. Πελώνη.

Τι θα αλλάξει στο ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας


Όσον αφορά την απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει σήμερα από τις 00:30 έως τις 5:00 τα ξημερώματα,η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη δήλωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής μέχρι τα μέσα Ιουνίου. «Δεν έχουμε τελειώσει με τον ιό, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, επί της παρούσης δεν περιμένω να αποφασιστεί κάτι επ’ αυτού, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή έως τα μέσα Ιουνίου», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν θα εξεταστεί σύντομα από την επιτροπή παράταση της έναρξης ισχύος της απαγόρευσης κατά μισή ώρα, δηλαδή από τις 12:30 τη νύχτα στη 01:00 τα ξημερώματα.Τα πιο αισιόδοξα σενάρια αναφέρουν ότι ίσως και να γίνει ολική άρση του συγκεκριμένου μέτρου. 


Αν θες να κάνεις τον γάμο σου ακόμα πιο εύκολο δες όλα τα εργαλεία που σου προσφέρει το Name The Day. Βήματα γάμου, Προυπολογισμός, Λίστα καλεσμένων, Πλάνο τραπεζιών και πολλά άλλα



Τι ισχύει μέχρι σήμερα


Όπως είχαμε αναφέρει και στο άρθρο μας στα μέσα Μαΐου, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, τα catering και οι χώροι δεξιώσεων ανοίγουν και πάλι σε εξωτερικούς χώρους, σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας της εστίασης. Αυτό σημαίνει ότι από τις 31 Μαΐου ο αριθμός των καλεσμένων θα διαμορφώνεται ανάλογα με το πόσα τραπέζια μπορεί να τοποθετηθούν στον εκάστοτε εξωτερικό χώρο, τηρουμένων των αποστάσεων ασφαλείας και με ανώτατο όριο τα 100 άτομα. Επίσης ο επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων ανά τραπέζι στην εστίαση είναι τα 6 άτομα.

Εμείς στο NametheDay θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε αλλαγή σχετικά με τους γάμος και τις δεξιώσεις. 

Διαβάστε επίσης:


Τα νυφικά φορέματα του 2021
Ταξίδι του μέλιτος σε ειδυλλιακά μέρη στην Ελλάδα
Ο πιο σωστός οδηγός για την περιποίηση δέρματος πριν το γάμο σας


Τα πιο δημοφιλή άρθρα: 


Παντρεύεσαι με θρησκευτικό γάμο; Μάθε για όλα τα δικαιολογητικά εδώ.
Έξυπνες λύσεις για αποταμίευση πριν το γάμο
Τα έξοδα των κουμπάρων στο γάμο


Κοινοποιήση άρθρου:

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...