Αρχική / Blog
Η διακόσμηση του σπιτιού σου ακριβώς όπως την φαντάζεσαι
03/11/2021

Η διακόσμηση του σπιτιού σου ακριβώς όπως την φαντάζεσαι

Κάθε νέο ξεκίνημα στην ζωή συνοδεύεται από αλλαγές. Από τις πιο μεγάλες αλλαγές στην ζωή κάθε ανθρώπου είναι ο γάμος, ο αρραβώνας ή η συγκατοίκηση.  Το σπίτι και η κρεβατοκάμαρά σας είναι συνυφασμένη με τον έγγαμο βίο και για αυτό η JOIN σας προσφέρει μια υπηρεσία για να φτιάξετε τον χώρο σας όπως ακριβώς τον φαντάζεστε.


Οι Interior Designers της JOIN είναι εδώ για να σου δώσουν λύσεις και να σε εμπνεύσουν για να δημιουργήσεις τη δική σου προσωπική ουτοπία.

Μπες στην ομάδα της JOIN μέσω του νέου group στο facebook Interior Design by JOIN ή  στείλε φωτογραφίες από τον χώρο σου μαζί με την ερώτηση σου στο email : interior.design@join.gr


Αν αναρωτιέσαι όμως από που πρέπει να ξεκινήσεις την ανακαίνιση -ή την διακόσμηση- του νέου σου σπιτιού τότε η JOIN είναι εδώ για να σε βοηθήσει. Πριν σκεφτείς ποια έπιπλα και ποια χρώματα θέλεις να αλλάξεις, πρώτα πρέπει να διερευνήσουμε μαζί τα κίνητρά σου.

Γενικότερα θέλουμε να αναδιαμορφώσουμε τον χώρο μας, συγκεκριμένα για τις δικές μας ανάγκες, να δημιουργήσουμε το σπίτι μας για τη δική μας καθημερινότητα. Είναι πρωταρχική ανάγκη να σχεδιάσουμε εκ νέου το σπίτι μας αναλογικά με την προσωπικότητα και τα όνειρά μας!


Πριν προχωρήσεις κάνε στον εαυτό σου αλλά και στον σύντροφό σου τις παρακάτω ερωτήσεις: 

1.Για ποιο λόγο θέλουμε να κάνουμε αλλαγές στο σπίτι;

Υπάρχει κάτι που μας ενοχλεί ή μας δυσαρεστεί; Υπάρχει κάτι που θέλουμε να πετύχουμε;

2.Πώς θέλω να αισθάνομαι σε αυτό τον χώρο;

Ποιά είναι τα συναισθήματα που θα ήθελα να νιώθω σε κάθε σημείο του σπιτιού; Πολύ συχνά μένουμε προσκολλημένοι σε συγκεκριμένα στυλ και ιδέες, και ξεχνάμε το βασικό. Ότι το σπίτι μας είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά μας και το βιώνουμε πάντα συναισθηματικά.

3.Ποιός και πόσοι χρησιμοποιούν τον χώρο;

Είτε πρόκειται για εμάς ή το σύντροφό μας ή την οικογένειά μας, Φροντίζουμε να διαμορφώνουμε πάντα τον χώρο με βάση τις ανάγκες όλων!


4.Ποιές δραστηριότητες κάνω σε αυτόν τον χώρο;

Περνάμε χρόνο μαγειρεύοντας στην κουζίνα; Κάνουμε γυμναστική ή χορεύουμε στο σαλόνι;  Όλες αυτές οι λειτουργίες είναι πολύ βασικές, καθώς δημιουργούμε έναν χώρο πάνω από όλα βιώσιμο και φτιαγμένο συγκεκριμένα για εμάς και την οικογένειά μας.

5.Τι θέλω να βελτιώσω;

Αυτό είναι το πιο βασικό ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε, πριν περάσουμε σε επιλογές επίπλων ή χρωμάτων. Αλλαζουμε τον χώρο μας με άξονα την ομορφιά και τη λειτουργικότητα. Σκεφτόμαστε με ποιους τρόπους θέλουμε να αλλάξουμε:

- την  καθημερινότητά μας

- τη λειτουργικότητα

- την ενέργεια 

- και την  ισορροπία της ζωής μας 

Αυτές οι απαντήσεις θα είναι καίριες για όλες τις αλλαγές που θα κάνουμε στο σπίτι μας!


Πώς μπορεί η JOIN να σας βοηθήσει;

Αφού απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα είστε πλέον έτοιμοι. Οι διακοσμητές της JOIN μπορούν να αρχίσουν να εμπνέονται και να σκιαγραφουν σιγά σιγά το δικό σας moodboard. Η JOIN είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε το διακοσμητικό στυλ που σας ταιριάζει και να δημιουργήσουμε το ιδανικό σπίτι για εσάς. Το σπίτι των ονείρων σας!

Η JOIN μπορεί να σας καθοδηγήσει ώστε να βρείτε τι είναι αυτό που σας ταιριάζει και αυτό που σας αρέσει, τι σας εμπνέει και είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να οραματιστείτε τον στόχο σας, και να οργανώσετε τον χώρο σας βρίσκοντας τις καταλληλότερες λύσεις για εσάς!

Μπες στην ομάδα της JOIN μέσω του νέου group στο facebook Interior Design by JOIN ή  στείλε φωτογραφίες από τον χώρο σου μαζί με την ερώτηση σου στο email : interior.design@join.grΔιαβάστε επίσης:


Τα νυφικά φορέματα του 2021

RSVP ή ελληνιστί: Τι να κάνεις για να σου απαντήσουν οι καλεσμένοι σου αν θα έρθουν

Ένας υπέροχος χειμωνιάτικος γάμος στην επαρχία

Η κρεβατοκάμαρα JOIN πιο προσιτή από ποτέ σε κάθε νέο ξεκίνημα στην ζωή σας [Προσφορά]


Τα πιο δημοφιλή άρθρα: 


Παντρεύεσαι με θρησκευτικό γάμο; Μάθε για όλα τα δικαιολογητικά εδώ.

Τα έξοδα των κουμπάρων στο γάμο 

Τι να ΜΗΝ κάνεις την ημέρα του γάμου σας 

Τάισε τους καλεσμένους σου βρώμικο!

5 τρόποι για να κάνεις τον πιο ρομαντικό γάμο

Κοινοποιήση άρθρου:

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...