Αρχική / Blog
Οι καλύτερες γαμήλιες φωτογραφίες του 2021 για να εμπνευστείς

Οι καλύτερες γαμήλιες φωτογραφίες του 2021 για να εμπνευστείς

Όπως συμβαίνει σε κάθε τέλος του χρόνου και την αρχή του νέου, βραβεία και λίστες με τις καλύτερες γαμήλιες φωτογραφίες ανακοινώθηκαν. Εμείς σου παρουσιάζουμε τις δύο από αυτές που ήταν και αυτές που είχαν τις αγαπημένες μας λήψεις. 

Διεθνή Βραβεία για τον καλύτερο Φωτογράφο Γάμου της Χρονιάς

Τα Διεθνή Βραβεία για τον καλύτερο Φωτογράφο Γάμου της Χρονιάς έχουν στόχο να υποστηρίξουν, να επιβραβεύσουν και να γιορτάσουν την τέχνη της αποτύπωσης του πνεύματος της ημέρας.  Έχουν 10 κατηγορίες (Μεγάλος νικητής, Φωτογραφία ζευγαριού, Στιγμιότυπο χορού, Επική τοποθεσία, Από ψηλά, Μοναδική λήψη, Ατομικό πορτρέτο, Αρραβώνας, Ασπρόμαυρη, Νυφικό πάρτυ) 

Πάμε να δούμε τους νικητές:

Μεγάλος νικητής

Η νικήτρια φωτογραφία, που τραβήχτηκε στην Ιταλία. Ο James Simmons, περσινός νικητής και ένας από τους έξι κριτές φέτος, δήλωσε: «Μια τόσο μοναδική εικόνα που λειτουργεί σε πολλά επίπεδα. Ο φωτογράφος πήρε τη “στιγμή με το σκουλαρίκι” σε ένα συνηθισμένο περιβάλλον και την απογείωσε με τη χρήση της σύνθεσης, του συγχρονισμού και του χιούμορ σε ένα αριστουργηματικό κομμάτι οπτικής επικοινωνίας. Ο σχεδιασμός, το περιεχόμενο και η ιστορία είναι στο σωστό σημείο, γεγονός που επιτρέπει στον θεατή να εξαγάγει μια ενδιαφέρουσα αφήγηση από τη σκηνή».

FABIO MIRULLA

Στιγμιότυπο χορού

Μια μαύρη σκηνή στη δεξίωση παρέχει την τέλεια προβολή του πρώτου χορού

KEN PAK

Επική τοποθεσία

Η δεύτερη θέση κατακτήθηκε από μια εικόνα που υποβλήθηκε στην κατηγορία «Επική τοποθεσία». Αυτό το ζευγάρι, που αναζητά τη συγκίνηση, έκανε πεζοπορία μέσα στο σκοτάδι της νύχτας για να φτάσει στην κορυφή του βουνού για την ανατολή του ήλιου, πριν γιορτάσει το γάμο του το απόγευμα

ANDREW PAVLIDIS ΚΑΙ BEC KILPATRICK ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ WILLOW AND WOLF

Φωτογραφία ζευγαριού

 

Ο φωτογράφος αξιοποίησε στο έπακρο μια βροχερή φθινοπωρινή ημέρα στον Μέλανα Δρυμό της Γερμανίας

MIC PANIC

Από ψηλά

Ενα σμήνος περιστεριών πετάει μπροστά από τους γαμπρούς που ετοιμάζονται να αναχωρήσουν με λιμουζίνα για έναν γάμο στη Σρι Λάνκα

HARSHA MADURANGA JAYASEKARA

Ατομικό πορτρέτο

Μια νύφη στον Καναδά κοιτάζει έξω από το παράθυρο κατά τη διάρκεια της διαδρομής της λιμουζίνας προς τον τόπο του γάμου

SHARI ΚΑΙ MIKE VALLELY

Μοναδική λήψη