Αρχική / Blog
Γάμος με ολόγραμμα; Γίνεται!
24/09/2021

Γάμος με ολόγραμμα; Γίνεται!

Η αρχή έγινε στον γάμο της Brittany Smith και του Jeffrey Gallant, φέτος, στο Οντάριο του Καναδά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2013 σε ένα μπαρ στο Τορόντο. Λίγο καιρό μετά και ενώ βρισκόταν εκτός Καναδά για εργασία, η Brittany αποφάσισε να ψάξει τον Jeffrey στα social. Έλα όμως που ο Jeffrey, δεν είχε λογαριασμό στα Facebook και στα Twitter. Η Brittany δεν το έβαλε κάτω και βρήκε τον Jef στο LinkedIn. 

Έτσι ξεκίνησε η επικοινωνία τους, που εξελίχθηκε σε μία σχέση εξ αποστάσεως. Η σχέση πήγε στο επόμενο επίπεδο, όταν συγκατοίκησαν στο Τορόντο. Στο σπίτι έγινε και η πρόταση γάμου. Τον Δεκέμβριο του ‘19. Σκέφτεσαι να κάνεις κι εσύ πρόταση γάμου στο σπίτι; Δες εδώ  τις καλύτερες ιδέες.

Η ημερομηνία του γάμου ορίστηκε για τον Μάιο του ‘21, ωστόσο όπως και σε πολλά ακόμα ζευγάρια, η μεγάλη ημέρα αναβλήθηκε για λίγους μήνες μετά, τον Αύγουστο του ίδιου έτους, προκειμένου να πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο. Δεν είναι όλοι τυχεροί, να ζούνε στην Ελλάδα άλλωστε. 

Αν θες να κάνεις την προετοιμασία του γάμου σου ακόμα πιο εύκολη δες όλα τα εργαλεία που σου προσφέρει το Name The DayΒήματα γάμου, Προυπολογισμός, Λίστα καλεσμένων, Πλάνο τραπεζιών και πολλά άλλα

Ο covid όμως δε σταμάτησε να δυσκολεύει το γάμο του ζευγαριού από τον Καναδά εδώ. Σε συνδυασμό με την αυστηρή πολιτική της Αγγλίας, μία από τις καλύτερες φίλες της νύφης, η Sarah, που ζει στο Λονδίνο, δε θα μπορούσε να παρευρεθεί στο γάμο. Αυτό αν και στεναχώρησε πολύ τις δύο φίλες, δεν πτόησε τον Jef, ο οποίος βρήκε μία πρωτότυπη λύση. Έτσι ώστε η Sarah να παρευρεθεί στο γάμο… εικονικά!

Βρήκε την ARHT Media  εταιρεία παραγωγής με στούντιο τόσο στο Λονδίνο όσο και στο Τορόντο. Η εταιρεία ανέλαβε και μετέδωσε την κολλητή της νύφης σε ζωντανή μετάδοση στο γάμο, για να κάνει φυσικά και μία πρόποση.


Μήπως εσύ σκέφτεσαι ότι δυσκολεύεσαι να παρευρεθείς σε έναν γάμο που πολύ θα ήθελες να ήσουν εκεί; Μήπως απλά βαριέσαι να πας μέχρι το χωριό για το γάμο εκείνης της τριτοξαδέρφης; Φυσικά εμείς πετάμε τη σκούφια μας για γάμους και δη για γλέντια. Ωστόσο αν σου μπήκαν ιδέες, κοστούμι, παντόφλα και ολόγραμμα;;; Γιατί όχι;
Διαβάστε επίσης:


Πως θα είναι οι καλοκαιρινοί γάμοι μετά τα νέα μέτρα;

Τα νυφικά φορέματα του 2021

Ιδέες για μπάτσελορ στα χρόνια του κορωνοϊού

RSVP ή ελληνιστί: Τι να κάνεις για να σου απαντήσουν οι καλεσμένοι σου αν θα έρθουν

Κρητικός Γάμος: όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να μη γίνεις καζίκι*


Τα πιο δημοφιλή άρθρα: 


Παντρεύεσαι με θρησκευτικό γάμο; Μάθε για όλα τα δικαιολογητικά εδώ.

Γάμος στην παραλία: Πως να διοργανώσεις το beach party που δε θα ξεχάσει κανείς

Τα έξοδα των κουμπάρων στο γάμο

«Γάμος χωρίς χορό θα μοιάζει με κηδεία»

5 τρόποι για να κάνεις τον πιο ρομαντικό γάμο

Κοινοποιήση άρθρου:

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...