Αρχική / Blog
Ιδέες για μπάτσελορ στα χρόνια του κορωνοϊού

Ιδέες για μπάτσελορ στα χρόνια του κορωνοϊού

Θυμάσαι εκείνες τις εποχές που παντρευόταν κάποια φίλη σου και σας πετούσαν λουλούδια στα μπουζούκια; Ή σε κάποιο ρεμπετάδικο όπου δεν κατεβαίνατε από το τραπέζι μέχρι το πρωί; Μήπως ακόμα καταλήγατε σε κάποιο strip club όπου γελούσατε μέχρι την ημέρα του γάμου;

Ε λοιπόν ο covid, εκτός των άλλων αλλαγών που έφερε στην καθημερινότητά μας, έφερε αλλαγές και στο μπάτσελορ πάρτυ! Όμως ξέρεις ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς μιας που εδώ στο Nametheday σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για ένα μπάτσελορ που θα σου μείνει αξέχαστο!

Pool Party

Μπες στο Airbnb.com, βάλε τον αριθμό των κοριτσιών ή αγοριών που θα μαζευτείτε, επίλεξε στα φίλτρα Π Ι Σ Ι Ν Α και μπ(λ)ουμ! Οι συνθήκες για το τέλειο μπάτσελορ είναι εκεί! Σαφώς θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί άφθονο αλκοόλ, φλαμίνγκος και νεροπίστολα. Όσο για το φαγητό; Παραγγέλνετε sushi, burgers ή φτιάχνετε εσείς τα αγαπημένα σας φαγητά επί τόπου.

Tip: επιλέξτε κάποια βίλλα με μέγιστη χιλιομετρική απόσταση 150 χιλιομέτρων από το σπίτι σας. Δε θέλετε να κουραστείτε, θέλετε να είστε φρέσκες και να ξοδέψετε όλη σας την ενέργεια στις βουτιές και στις selfies.

Ιστιοπλοϊκό (με skipper)

Έχεις τη αίσθηση ότι η ενοικίαση ιστιοπλοϊκού είναι ακριβή; Κάνεις λάθος. Μάζεψε την παρέα σου, φορέστε τα μαγιώ σας, πάρτε σελφοκόνταρο …και δραμαμίνες και είστε έτοιμες να ανακαλύψετε ανεξερεύνητες παραλίες, ακόμα και κοντινά νησιά.  Όλα τα υπόλοιπα άστα στην εταιρεία ενοικίασης του ιστιοπλοϊκού και στον skipper.

Σαββατοκύριακο σε κοντινό νησί

Γίνε ξανά 18! Διάλεξε ένα κοντινό νησί, νοίκιασε ένα ή δύο δωμάτια πάρε τις κολλητές σου και ζήστε το όπως τότε! 
Ακόμα και στην μετά covid εποχή μία εξόρμηση σε νησιά όπως η Κύθνος, η Τζια, η Άνδρος, η Σέριφος, η Σαμοθράκη, η (Αντί-)Πάρος, η Ίος θα σας αναζωογονήσουν και θα σας γεμίσουν ιστορίες για χρόνια. 

Αν θες να κάνεις τον γάμο σου ακόμα πιο εύκολο δες όλα τα εργαλεία που σου προσφέρει το Name The DayΒήματα γάμου, Προυπολογισμός, Λίστα καλεσμένων, Πλάνο τραπεζιών και πολλά άλλα


Spa (σε ξενοδοχείο ή στο σπίτι)

Βρες τα ξενοδοχεία με spa στην πόλη σου, ή σε κάποια διπλανή πόλη, νοίκιασε το μεγαλύτερο δωμάτιο (ή ακόμα και τη σουίτα), πάρε τις κολλητές σου και απολαύστε το.
 
Δε θέλετε ξενοδοχείο; Μαζευτείτε σε ένα σπίτι (στο δικό σου, στης φίλης, στης κουμπάρας ή και σε ενοικιαζόμενο), βρείτε τους beauty artists που θα σας χαλαρώσουν και περάστε ένα Σαββατοκύριακο όπως σας αξίζει.

Ταξίδι στο εξωτερικό (με εμβόλιο)

Πλέον τα ταξίδια στο εξωτερικό δεν είναι απαγορευτικά. Απλά θα πρέπει να έχετε λάβει τις προφυλάξεις σας. Κάνατε το εμβόλιο; Κάντε το. Επιλέξτε μία ευρωπαϊκή πόλη, βρείτε ένα ωραίο σπίτι, κοντά στο κέντρο και περιπλανηθείτε σε μία πόλη που δε σας ξέρουν, δοκιμάστε την τοπική κουζίνα και γνωρίστε τα τοπικά bars.

Pyjamas, φωτογραφίες & κρασί

Καλές όλες οι παραπάνω ιδέες, μήπως όμως δε θες κάτι funky, αλλά φυσικά θέλεις ένα bachelorette night;  Διώξε τον γαμπρό, να πάει να κοιμηθεί στον κολλητό του. Φώναξε την παλιοπαρέα, ξέθαψε τις φωτογραφίες από τα παιδικά και τα φοιτητικά σας χρόνια, άνοιξε δυο-τρία μπουκάλια καλό κρασί.

Τι άλλο θέλεις; Ένα υπέροχο βράδυ με γέλιο και συγκινήσεις. Enjoy! 


Κοινοποιήση άρθρου:

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...