Αρχική / Blog
Ιδέες για μπάτσελορ στα χρόνια του κορωνοϊού

Ιδέες για μπάτσελορ στα χρόνια του κορωνοϊού

Θυμάσαι εκείνες τις εποχές που παντρευόταν κάποια φίλη σου και σας πετούσαν λουλούδια στα μπουζούκια; Ή σε κάποιο ρεμπετάδικο όπου δεν κατεβαίνατε από το τραπέζι μέχρι το πρωί; Μήπως ακόμα καταλήγατε σε κάποιο strip club όπου γελούσατε μέχρι την ημέρα του γάμου;

Ε λοιπόν ο covid, εκτός των άλλων αλλαγών που έφερε στην καθημερινότητά μας, έφερε αλλαγές και στο μπάτσελορ πάρτυ! Όμως ξέρεις ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς μιας που εδώ στο Nametheday σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για ένα μπάτσελορ που θα σου μείνει αξέχαστο!

Pool Party

Μπες στο Airbnb.com, βάλε τον αριθμό των κοριτσιών ή αγοριών που θα μαζευτείτε, επίλεξε στα φίλτρα Π Ι Σ Ι Ν Α και μπ(λ)ουμ! Οι συνθήκες για το τέλειο μπάτσελορ είναι εκεί! Σαφώς θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί άφθονο αλκοόλ, φλαμίνγκος και νεροπίστολα. Όσο για το φαγητό; Παραγγέλνετε sushi, burgers ή φτιάχνετε εσείς τα αγαπημένα σας φαγητά επί τόπου.

Tip: επιλέξτε κάποια βίλλα με μέγιστη χιλιομετρική απόσταση 150 χιλιομέτρων από το σπίτι σας. Δε θέλετε να κουραστείτε, θέλετε να είστε φρέσκες και να ξοδέψετε όλη σας την ενέργεια στις βουτιές και στις selfies.

Ιστιοπλοϊκό (με skipper)