Αρχική / Blog
Ηλεκτρονικά save the dates και προσκλητήρια

Ηλεκτρονικά save the dates και προσκλητήρια

H αγαπημένη μας Wedding Planner White Grace Plans (Νάντια Σαββοπούλου) μας αναλύει την νέα τάση στους γάμους με τα ηλεκτρονικά save the dates και προσκλητήρια

Κάθε χρόνος που περνάει μας φέρνει και ένα βήμα πιο κοντά στο ηλεκτρονικό προσκλητήριο. Μια μόδα που ήρθε για να μείνει και να μπει πιο δυναμικά ακόμα και στους ελληνικούς γάμους. Στην Ελλάδα οι γονείς και συγγενείς των νέων ζευγαριών δεν είναι πολύ εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και το internet και αυτός είναι ένας από τους λίγους ανασταλτικούς παράγοντες για την ηλεκτρονική πρόσκληση.

Διαβάστε επίσης:

Όλες οι τάσεις στα νυφικά για το 2022


Τα νέα ζευγάρια έχοντας και πιο έντονη την οικολογική συνείδηση προτιμούν την εναλλακτική και νέα μορφή πρόσκλησης γάμου ή βάφτισης μέσω email, WhatsApp, Viber ή μέσω ενός app γάμου.


Μέσω της τεχνολογίας δημιουργούμε νέες εικόνες, ζούμε την εποχή της ευκολίας στο να απαντήσουμε και να διορθώσουμε την απάντησή μας σε δεύτερο χρόνο. Κάνουμε λοιπόν πιο εύκολη την πρόσβαση των καλεσμένων μας σε πολλές επιλογές, πληροφορίες και δίνουμε την ευκολία να επικοινωνούν άμεσα με το ζευγάρι ακόμα και από πολύ μακριά.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί να φτιάξω wedding website για τον γάμο μου;


Ένας wedding planner συνήθως αναλαμβάνει το στήσιμο ενός app γάμου και μπορεί να κάνει follow up με τους καλεσμένους του κάθε ζευγαριού, να αναλάβει την επικοινωνία οπότε να γίνει και πιο εύκολη η δουλειά του/της όταν θα χρειάζεται τον τελικό αριθμό καλεσμένων και το πλάνο των τραπεζιών στη δεξίωση. 

Ο ρομαντισμός των προσκλητηρίων με την προσωπική εργασία και το χρόνο που αφιερώνουν οι επαγγελματίες μπορεί να φθίνει αλλά μια άλλη νέα εποχή ευκολίας και όμορφης εικόνας έρχεται. 



Διαβάστε επίσης:


Γιατί να φτιάξω wedding website για τον γάμο μου;

Όλες οι τάσεις στα νυφικά για το 2022

Οι καλύτερες γαμήλιες φωτογραφίες του 2021 για να εμπνευστείς

RSVP ή ελληνιστί: Τι να κάνεις για να σου απαντήσουν οι καλεσμένοι σου αν θα έρθουν

Ένας υπέροχος χειμωνιάτικος γάμος στην επαρχία

Η διακόσμηση του σπιτιού σου ακριβώς όπως την φαντάζεσαι


Τα πιο δημοφιλή άρθρα: 


Παντρεύεσαι με θρησκευτικό γάμο; Μάθε για όλα τα δικαιολογητικά εδώ.

Τα έξοδα των κουμπάρων στο γάμο 

Τι να ΜΗΝ κάνεις την ημέρα του γάμου σας 

Τάισε τους καλεσμένους σου βρώμικο!

5 τρόποι για να κάνεις τον πιο ρομαντικό γάμο

Κοινοποιήση άρθρου:

Προτεινόμενοι επαγγελματίες

Φόρτωση...

Παρόμοια άρθρα

Φόρτωση...