Αρχική / Blog
Τι να ΜΗΝ κάνεις την ημέρα του γάμου σας
31/07/2021

Τι να ΜΗΝ κάνεις την ημέρα του γάμου σας

Η μέρα του γάμου έφτασε και εδώ σου έχουμε όλα όσα πρέπει να αποφύγεις. Στο κάτω κάτω, ο,τι έφτιαξες, έφτιαξες. Πάμε να γλεντήσουμε!

Μετά από όλο αυτό το διάστημα που έτρεχες να κανονίσεις τα πάντα, ήρθε η ώρα να κατεβάσεις λίγο το διακόπτη του work mode και να ανεβάσεις αυτόν του party mode. Υπάρχουν μερικά πράγματα και διαδικασίες που θα πρέπει να μην τα έχεις αφήσει για την τελευταία στιγμή. Αν δεν τα έχεις ήδη κάνει, τότε ανάθεσε τα σε κάποιο πολύ δικό σου άτομο ή απλά ξέχασε τα. Πάμε να τα δούμε:

Άγχος για τον καιρό

Μπορεί να αγχώνεστε με τον καιρό και να θέλετε να ελέγξετε εάν θα βρέξει ή εάν θα έχει πολλή ζέστη. Το να πατάς “ανανέωση” κάθε 5’ στη σελίδα πρόβλεψης του καιρού και δε θα βελτιώσει τις καιρικές συνθήκες και θα σας γεμίσει άγχος. Δεν υπάρχει λόγος. Εσείς θα γλεντήσετε έτσι ή αλλιώς. Εάν σε ανησυχεί μήπως φριζάρει το μαλλί, άσε τον ειδικό να κάνει τα μαγικά του.

Χειροποίητα εδέσματα, κεράσματα και λοιπά χειροποιήματα ή χειροτεχνίες

Το να ψήσεις πιτσάκια, να τηγανίσεις κεφτεδάκια ή να φτιάξεις ένα ωραίο cake για να υποδεχτείς τις ξαδέλφες και τις φίλες σου, πίστεψε με είναι το τελευταίο που θες να ασχοληθείς την ημέρα του γάμου σου. Η ημέρα του γάμου δε θέλει τρέξιμο και πίεση. Φρόντισε να έχεις έτοιμα κεράσματα ή ανάθεσε στις αγαπημένες σου θείες να ετοιμάσουν κάτι.

Νέα παπούτσια

Έχεις πάρει νέα παπούτσια για τον γάμο. Υπέροχα. Αλλά περιμένεις την ημέρα του γάμου για να τα φορέσεις; ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν ξεκίνα να τα φοράς. Μέσα στο σπίτι, μην τα λερώσεις κιόλας. Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε πληγώσουν και να βγάλεις φουσκάλες. Μέχρι το γάμο θα τα έχεις “στρώσει” και θα είναι έτοιμα για χιλιόμετρα σε συρτούς, καλαματιανά, ζεϊμπέκικα και φυσικά disco φιγούρες.

Αποτρίχωση, μασάζ, προσωπική φροντίδα