Αρχική / Blog
10 Χρόνια Bridal Expo
21/09/2022

10 Χρόνια Bridal Expo

Με μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή  διοργάνωση θα γιορτάσει η εταιρεία Stalexpo, τα 10 χρόνια λειτουργίας της "Bridal Expo" και η μοναδική στην Ελλάδα  "Bridal Fashion Week" που θα πραγματοποιηθούν στις 2-3 και 4 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο. 

Το  δυνατό αυτό γεγονός, περικλείει 10  χρόνια αγάπης από τους  εκλεκτούς  επαγγελματίες που συμμετέχουν, αλλά και εμπιστοσύνης των μελλονύμφων που έχουν ξεπεράσει τους 65.000 επισκέπτες μέσα σε αυτή τη διαδρομή. 

Σε αυτό το γαμήλιο ραντεβού, οι επισκέπτες θα ξαναδούν την πολυτέλεια στους γάμους όπως τους είχαμε συνηθίσει και την επιστροφή στη χαρά και την ελευθερία. Εκθέτες και μελλόνυμφοι μαζί, θα βάλουν τα δυνατά τους και θα οργανώσουν ονειρεμένες τελετές.

 Με λάμψη,  και αισθητική

Κι αν η  μεγάλη έκρηξη  των γάμων φέρει μαζί  απαιτήσεις και νύφες με σχέδια ονειρικά,  η "Bridal Fashion Week"  είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους καλεσμένους της με  διάθεση, τάσεις, προτάσεις και μοναδικές εκπλήξεις που θα ικανοποιήσουν και θα πραγματοποιήσουν τα  όνειρα τους και θα ανεβάσουν  τον πήχη πολύ ψηλότερα από ποτέ…


Στη 10η Bridal Fashion Week o creative director, Μιχάλης Πάντος σχεδιάζει το περιβάλλον της επετειακής αυτής διοργάνωσης η οποία κρατά τα σκήπτρα της προβολής των σχεδιαστών και αναδεικνύει τα wedding trends μέσα από τις δικές τους υπογραφές, με ιδιαίτερη έμπνευση και αισθητική.. Επομένως, ο φετινός Δεκέμβριος  κάνοντας preview στη νέα σεζόν θα στείλει ένα μεγάλο μήνυμα αισιοδοξίας. Μήνυμα για τη σεζόν των ξεχωριστών γάμων!