Φόρτωση...

About
Στο Λαγονήσι…
Στην όμορφη περιοχή ΄Γαλάζια Ακτή’, δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη και μεράκι ένα νέο χώρο υψηλών προδιαγραφών, το Κτήμα The Glam.
Το Κτήμα The Glam απλώνεται σε μια έκταση δύο στρεμμάτων με απεριόριστη θέα σε βουνό και θάλασσα και διαθέτει άρτιο τεχνικό εξοπλισμό, φωτισμό που αναδεικνύει τον χώρο, δύο εισόδους και parking.Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του, μπορεί να φιλοξενήσει 450 καλεσμένους καθήμενους ή 1.000 άτομα σε περίπτωση δεξίωσης τύπου cocktail.
Στο γραφικό του παρεκκλήσι, με τις μοναδικές αγιογραφίες, που φιλοτεχνήθηκαν από τον γνωστό αγιογράφο Ιωάννη Δημητράκη, έχετε τη δυνατότητα να τελέσετε με ειδυλλιακό τρόπο το γάμο σας ή τη βάφτιση του μωρού σας και στη συνέχεια να δεξιωθείτε τους καλεσμένους σας.
Σημειώνουμε ότι ο χώρος προσφέρεται ακόμα για οποιαδήποτε μορφή εκδήλωσης, όπως επιδείξεις μόδας (με ειδικό διάδρομο για πασαρέλα), εταιρικά events, παρουσίαση προϊόντων (brands), παιδικά parties, κ.α. Εφόσον το επιθυμείτε, η διεύθυνση αναλαμβάνει να σας βοηθήσει στην επιλογή της διακόσμησης, της ηχητικής κάλυψης και του catering, με επιλεγμένες συνεργασίες.
Η εικόνα της εξοχής, το φυσικό περιβάλλον, χαρακτηριστικό του Αττικού τοπίου, η εύκολη πρόσβαση τόσο από τα νότια όσο και από τα βόρεια προάστια (μέσω της Αττικής Οδού), και η φιλική εξυπηρέτηση, κάνουν το Κτήμα The Glam έναν χώρο ιδανικό για κάθε περίσταση.
Είμαστε υπερήφανοι για τη διατήρηση των υψηλότερων επιπέδων των υπηρεσιών μας!
Ακολουθήστε το Κτήμα The Glam στο:
Αξιολογήσεις (0)
Αυτός ο επαγγελματίας δεν έχει αξιολογήσεις.