Φόρτωση...
Atelier Μαρίνα Γαλάνη
 
Θηβών 194, Περιστέρι Τιμή : € €

About
Για την πιο χαρούμενη διαδικασία της ζωής σας, την προετοιμασία του γάμου σας, σας αξίζουν μόνο τα καλύτερα. Ανάμεσα τους μια νυφική δημιουργία δουλεμένη στο χέρι από την πρώτη μέχρι την τελευταία βελονιά, όπως, αυτές της Μαρίνας Γαλάνη. Η Σχεδιάστρια και μοντελίστ θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας από το πρώτο ραντεβού στο ατελιέ της. Μη διστάσετε να της αποκαλύψετε πως ακριβώς φαντάζεστε το γάμο σας, ώστε με την καθοδήγησή της να εντοπίσετε ανάμεσα στα μοντέλα της κολεξιόν της το νυφικό που θα προβάλει την προσωπικότητά σας και θα καλύψει αισθητικά τις απαιτήσεις σας.

Με την εμπειρία και τη δημιουργική φαντασία της η Μαρίνα Γαλάνη θα συνθέσει αποκλειστικά για το σώμα σας το ιδανικό σχέδιο, σε όποια κατηγορία σωματότυπου κι αν ανήκετε και όσο δύσκολη κι αν θεωρείτε τη σιλουέτα σας.

Το Atelier Marina και η επίλεκτη ομάδα των συνεργατών του, εκτός από τη νυφική σας εμφάνιση, θα επιμεληθεί και την οργάνωση του γάμου σας, με στόχο την τελειότητα και την αισθητική αρμονία του συνόλου. Θα αναλάβει τα προσκλητήρια, τα οποία σχεδιάζει η ίδια η Μαρίνα Γαλάνη, και θα φροντίσει τις μπομπονιέρες, τις λαμπάδες, το χώρο, τον στολισμό, τις φωτογραφίες και το βίντεο, προσφέροντάς σας πληθώρα επιλογών με έμφαση στη λεπτομέρεια.

Σχεδιάζουμε νυφικά στα δικά σας μέτρα.
Ακολουθήστε το Atelier Μαρίνα Γαλάνη στο:
Αξιολογήσεις (0)
Αυτός ο επαγγελματίας δεν έχει αξιολογήσεις.